Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

"Smartpost Itella" nākamā gada pirmajā pusē Baltijas valstīs mainīs zīmolu

"Smartpost Itella" nākamā gada pirmajā pusē Baltijas valstīs mainīs zīmolu.
"Smartpost Itella" nākamā gada pirmajā pusē Baltijas valstīs mainīs zīmolu. Foto: Karolis Kavolelis/Shutterstock

Sūtījumu piegādātājs "Smartpost Itella", kas ir daļa no Somijas "Posti Group", Baltijas valstīs nākamā gada pirmajā pusē mainīs zīmolu uz "SmartPosti", informē uzņēmums.

"Smartpost Itella" vadītājs Baltijas valstīs Ģedimins Mickus norāda, ka uzņēmuma mērķis ir skaidra un konsekventa darbība visos reģionos, tāpēc tika nolemts izmantot vienotu "Posti" zīmolu gan Ziemeļvalstīs, gan Baltijā. Attiecīgi Baltijā ar nosaukumu "SmartPosti", bet Zviedrijā ar nosaukumu "Posti".

Zīmolu maiņu uzņēmums plāno īstenot 2025.gada sākumā.

Vienlaikus ir paredzēts pabeigt arī "Smartpost Itella" jaunā šķirošanas centra būvniecību Igaunijā, kurā ieguldīti apmēram 14 miljoni eiro.

Uzņēmums šogad rudenī plāno izvietot arī pirmos āra pakomātus.

Jau ziņots, ka SIA "Itella Logistics", kas pārvalda "SmartPost" paku piegādes tīklu, apgrozījums pagājušajā gadā bija 9,779 miljoni eiro, kas ir par 4,5% mazāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma zaudējumi saruka par 32,4% - līdz 427 389 eiro.

Uzņēmums reģistrēts 2001.gadā, un tā pamatkapitāls ir 3,495 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. "Itella Logistics" pieder Somijā reģistrētajai "Posti Group".

Svarīgākais
Uz augšu