Mēs dzīvojam absolūti fantastiskā laikā. Laikā, kurā cilvēki ir tik brīvi un bez jebkādiem aizspriedumiem, ka viņiem nav itin nekādu problēmu visai pārējai pasaulei paziņot, ka viņi ir pilnīgi idioti. Apaļi stulbeņi, kuri nesaprot fiziku, neizprot dabas procesus, ir pilnībā imūni pret kritisko domāšanu. Kāds internetā trāpīgi apzīmēja – vientieši. Bet tā vietā, lai šo visu mēģinātu no apkārtējiem noslēpt, viņi ar to lepojas internetā.

Piemēram, ja kādam šķita, ka pašam sava bērna nogalināšana, neļaujot ārstiem viņu vakcinēt, varētu kādu vest pie prāta, tad – nekā tamlīdzīga. Vecākiem nebija gana, un viņi vēlējās panākt vēl divu savu bērnu nāvi, izņemot viņus no slimnīcas.

Vienkārši izņēma no slimnīcas divas ar difteriju slimas meitenītes pēc tam, kad viņu brālis no difterijas jau bija nomiris. Neizjūtot absolūti nekādu personīgo atbildību par savu bērnu dzīvībām. Nesaprotot, kur ir problēma. Pat vēl vairāk – vainīgi esot bijuši ārsti. “Šāds lēmums balstīts uz vecāku pamatotām bažām, ka arī meitu veselībai un dzīvībai var tikt nodarīts kaitējums, kā tas notika ar brālīti, kuru vecāku ieskatā “noārstēja” līdz nāvei,” teikts paziņojumā.

Jo, redziet, – visi Latvijas un pasaules ārsti melo. Visa pasaule ir sazvērējusies un vēlas pa kluso pilnīgi visus bērnus noindēt. Un to ir atklājusi kaut kāda Kristīna Duņeca, kurai nav absolūti nekādas medicīniskās izglītības. Kādā mistiskā veidā viņa ir atmaskojusi šo vispasaules iznīcināšanas plānu un tagad ar savām zināšanām dalās visādās “vakcīnrealitātes” grupās dažādās sociālo tīklu platformās.

Savulaik viņa pat rakstīja, ka atlaidusi no darba sava bērna aukli, jo tā esot vakcinējusies pret Covid-19, bet Duņeca esot jutusi negatīvo ietekmi uz savu veselību, atrodoties blakus potētai personai. Redziet – kaut ko šādu izlasot, mana pirmā doma būtu, ka šai personai nepieciešama speciālista palīdzība, nopietni medikamenti un, ļoti iespējams, pat ārstēšanās kādā specializētā klīnikā.