Ceturtdienas horoskops 26. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 25. septembrim

AUNS

Var nākties pieņemt nopietnus lēmumus. Rīkojies godprātīgi un veiksme būs ar tevi. Kā sena paruna vēsta: dots devējam atdodas. Darbā jaunas iespējas, kas nes finansiālo labumu.

VĒRSIS

Svarīgi turēties pie likuma burta un gara. Tev patīk noteikta lietu kārtība un neparedzētas situācijas var mazliet izsist no līdzsvara. Saki sev: ''Par to es domāšu rīt!''

DVĪŅI

Aktīvi darbosies, bārstīsi idejas un iegūsi domubiedrus. Līdzās būs cilvēki, kam gari nav jāskaidro, kas saprot tevi no pus vārda. Tā ir laba sajūta un prieks darboties un sadarboties.

VĒZIS

Diena, kad galvā jaunas domas. Varbūt viss uzreiz nenotiks kā pēc burvju nūjiņas mājiena, kaut kas var bremzēties, taču vajag ielikt pamatus nākotnes projektiem.

LAUVA

Tev ir analītisks prāts, spējas pārredzēt spēles laukumu, un patīk būt noteicējam. Taču patlaban tādi apstākļi, kad vajadzētu mazliet piekāpties, ieklausīties līdzcilvēkos.

JAUNAVA

Naudas plūsmai tavā bankas kontā būs tendence palielināties, bet nekas jau nenotiek pats no sevis. Vajag mācīties un papildināt profesionālās iemaņas.

SVARI

Parādīsi, uz ko esi spējīgs, pulcēsi domubiedrus, kolēģi atzīs tavu autoritāti, kādam var uzrasties jauni darījumu partneri. Būs gandarījums un lepnums par paveikto.

SKORPIONS

Tev patīk, ja viss perfekti, bet ļoti iespējams, ka tava kartības mīlestība tiks ignorēta un tas ļoti tracinās. Visu pasauli pēc savas shēmas nesakārtosi, tāpēc patlaban labāk samierināties.

STRĒLNIEKS

Labs laiks jaunam zinībām. Paskati, ko piedāvā mācību centri, atradīsi noderīgas tēmas ar praktisku ievirzi. Vakarā visu uzmanību veltīsi privātajai dzīvei – daudz mīlestības.

MEŽĀZIS

Dari mierīgi, kas pašam darāms, un citu pienākumos vai atbildības sfērā nejaucies. Vari tikt ierauts izskaidrošanās un intrigošanas virpuļos.

ŪDENSVĪRS

Tev piemīt dabas dots talants sarunāties ar cilvēkiem, pārliecināt un organizēt. Iesaisties jaunos, ienesīgos projektos un ik pa laikam ieskaties bankas kontā – būs gandarījums.

ZIVIS

Ja darbi nevirzās uz priekšu, tad, iespējams, neesi kopā ar īstajiem cilvēkiem – varbūt jāmaina darbs, varbūt jāmeklē citi kompanjoni. Labas peļņas iespējas un tas jāizmanto.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu