Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Nosmacēs ar mīlestību! Horoskopa zīmes, kuras pārlieku daudz pieķeras

Foto: Unsplash

Ir cilvēki, kuri nespēj otro pusīti atstāt vienu. Neatkarīgi no tā, vai tas nozīmē nepārtrauktu sadošanos rokās, īsziņu sūtīšanu dienu un nakti vai nemitīgu mīlestības izrādīšanu, daži cilvēki vienkārši pieķeras par daudz. Uzzini, kuras Zodiaka zīmes baidās palikt vienatnē.

Svari

Svarus nevar atstāt vienus, jo viņi sevi definē caur partneri. Svariem būt kopā ar kādu ir ļoti svarīgi, kas nozīmē, ka viņi darīs visu iespējamo, lai saglābtu attiecības, pat ja tās ir beigušās. Viņi pieķeras ne tikai savam mīļotajam. Tā vietā viņi var izrādīt pieķeršanos arī draugiem. Dažreiz Svari vienkārši nezina, kad apstāties.

Skorpions

Skorpions ir "kaislības viesuļvētra", kas nozīmē, ka viņu pieķeršanās citiem dažkārt var būt nepārvarama. Lai gan aizraušanās var būt laba lieta, tā var kļūt uzmācīga. Īsāk sakot, viņi ir ļoti lojāli, tāpēc, kad viņi pievērsīs jums uzmanību, sagaidiet daudz uzmanības.

Jaunava

Jaunavām nepārtraukti nepieciešams cilvēcisks kontakts, jo viņas vada dziļā tieksme pēc mīlestības un pieķeršanās. Jaunavu nepieciešamība pēc uzmanības izriet no viņu nedrošības. Ja viņi vēlas attiecības, visticamāk, viņiem patiks bombardēt savu partneri ar zvaniem un īsziņām. 

Lauva

Lauvas vēlas, lai pret viņiem izturētos kā pret karaliskām personām, tāpēc viņi vienmēr gaida jūsu uzmanību, jo tas viņiem liek justies spēcīgiem. Kad pievērsīsiet viņiem vajadzīgo uzmanību, viņi nomierināsies un nešķitīs tik pieķērušies. 

Vērsis

Vēršiem ir grūti dzīvē ielaist jaunus cilvēkus. Taču, ja tā notiek, viņi var nedaudz pārāk pieķerties un nosmacēt viņus ar savu mīlestību.

Tomēr labā lieta ir tā, ka Vērši ne vienmēr ir tik prasīgi. Tā kā viņi ir tik saistīti ar savām emocijām, viņi spēj palikt nosvērti. Bet, ja sanāk izveidot attiecības ar Vērsi, tad sagaidiet, ka šī pieķeršanās izpaudīsies karstos un tveicīgos baudas brīžos, jo sekss patiešām ir viņu mīlestības valoda.

Vēzis

Vēži ir pazīstami ar to, ka salīdzinājumā ar citiem šajā sarakstā iekļautajiem, viņi nespēj iztikt bez cilvēkiem. Pēc pirmā randiņa nebūs pārsteigums, ja Vēzis sāk plānot kāzas. Tomēr nobrieduši Vēži noteikti pārvērtīs šo pieķeršanos par rūpēm pret otru cilvēku. 

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu