Kristīne Virsnīte: garšīgs ēdiens nav pamats paciest grūtības attiecībās

Kristīne Virsnīte
Kristīne Virsnīte Foto: publicitātes

Kristīne Virsnīte atgriezusies televīzijā, kur vada ar pāriem intervijas raidījumā "Divi vienā". Kā viņa pati izsakās, šīs sarunas vērtīgas, jo "dzīvojam sabiedrībā, kur esam saskatījušies Instagram bildītes un šķiet - kāpēc visiem citiem ir foršas attiecības, bet man nav?"

Žurnāla "Santa" intervijā Kristīne atklāti runā par pāru attiecībām, nereti tieši paužot savu viedokli, piemēram, ka ideālu pāru nemaz neesot. 

"Pat saskanīgākie pāri katru dienu neturas rociņās un neglāsta viens otram muguriņu, sakot, cik ļoti otru mīl un atbalsta. Mēs neesam divas vienādas pusītes, mēs esam dažādi. Un tad ir interesanti, kā mēs, tie dažādie, veidojam vienas attiecības. Ko otrā varam pieņemt, ko - ne? Ko attiecībās par sevi uzzinām? Dažiem pāriem klājas vienkāršāk, citiem - sarežģītāk," intervijā secina Kristīne. 

Nav noslēpums, ka Kristīne aizvien turpina iet terapijā un arī senāk to darīja kopā ar vīru, lai "attiecības būtu daudz labākas".

"Kaspars ir gājis terapijā, un es arī tagad viņu aicinu atgriezties. Saku, mūsu attiecības būtu daudz labākas, ja arī tu to darītu. Viņš jautā – kam man to vajag, ja mājās ir foršs cilvēks, ar kuru parunāties? Bet man nav jānes viss viņa grūtums, tas nav mans uzdevums. Terapeits, kuram samaksā, neuztver personīgi, tāpēc viņš var palīdzēt bez emocionālas sasaistes.

Nesen rakstīju vīram vēstuli, jo, kad nevaram parunāt, es uzrakstu. Rakstīju: to, kas būtu jāatrisina kopā vai katram pašam, to viens nevar izdarīt. Mēdz teikt: atliek vienam mainīties un otrs mainīsies līdzi. Īstenībā nē...

Vari gadiem iet terapijā, bet tu nevari atšķetināt partnera traumas, uzvedības. Katram ir jāizdara sava darba daļa. Ja mēs kopā skrūvētu galdu, mums katram tās savas puses divas kājas būtu kārtīgi jāsaskrūvē. Ja vienā pusē galds būs stabils, bet otrā ne - tas neturēsies. Tāpat ir ar attiecībām.

Kristīne Virsnīte
Kristīne Virsnīte Foto: publicitātes

Tāpēc man raidījums "Divi vienā", ko vadu, šķiet svarīgs - kliedēt šīs ilūzijas. Man reizēm raksta - Kristīne, kā Kaspars tevi lutina, gatavo tev visu ko garšīgu! Vai arī - kā tev ar viņu ir paveicies, viņš ir tik foršs.

Protams, Kaspars ir foršs, viņam ir daudz īpašību, ko augstu vērtēju, tāpēc jau mēs esam kopā. Un, jā, viņš arī gatavo ēst, galu galā Kasparam ir pārtikas tehnologa izglītība. Bet - šajā komplektā nāk līdzi arī citas daļas. Zini, es arī varu, pagatavot ēdienu, tas nav pamats paciest grūtības attiecībās," intervijā savu pārliecību izklāsta Kristīne Virsnīte.

Visu interviju lasi žurnāla "Santa" oktobra numurā. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu