Seksualitātes speciāliste Ieva M-Eņģele rada afrodīzijus erotiskiem mīlas priekiem (1)

Foto: Foto: Inese Jaunalksne

Seksualitātes un attiecību speciāliste Ieva M-Eņģele (ex Sīmane) radījusi intriģējošu jaunumu, kas sola patīkamas, rosinošas, harmoniskas pārmaiņas intīmajā dzīvē. Tie ir dabiskie augu ēteru afrodīziji “Afrodītes asara”, ko Ieva radījusi sadarbībā ar profesionāliem parfimēriem.

Šie afrodīziji ir īpaši - tie ienes cilvēka ēnu gaismā jeb palīdz risināt ar seksualitāti saistītos izaicinājumus.

"Strādājot ar cilvēkiem konsultācijās, esmu ievērojusi, ka ikviens uz baudu meklē īsceļus – īsākos, vienkāršākos ceļus. Bet šie ceļi ne vienmēr ir droši, patiesās vēlmes apmierinoši. Ticu, ka arī Tu gribētu tā - ar vienu vienkāršu kustību ieslēgt/izslēgt savu baudu. Kā naktslampiņu istabā. Laika gaitā, testējot reāli daudz ko, es atradu šo “slēdzīti” augos. Augu stāsts sākās ar tējām, ko lietoju pret dažādām kaitēm, piemēram, bezmiegu, depresiju, moderno alkoholismu jeb vīna glāzi vakarā, tiem sekojošu arī seksuālās vēlmes zudumu. Augi man palīdzēja iziet no šiem stāvokļiem, kā arī atbrīvo no dažādām ikdienišķākām kaitēm. Pārliecinājos, ka augi ir iedarbīgi, tāpēc nolēmu iet augu pieredzēs dziļāk. Un atklāju veselu pasauli.

Ēteris ir auga sirds. Ļoti koncentrēts auga spēks. Tā dzima ideja radīt ēteru afrodīzijus (kas bija ļoti atzīti un populāri pat Kleopatras laikos) – 100% dabiskus augu eliksīrus, kas ir maigs un vienlaikus iedarbīgs īsceļš uz to baudu, ko jau sen kāro piedzīvot.

Viena no neparastākajām lietām par ēteru afrodīzijiem ir to spēja ietekmēt ne tikai garastāvokli, bet arī hormonālo līdzsvaru organismā. Piemēram, populārā ilang-ilang ēteriskā eļļa, kas bieži tiek uzskatīta par spēcīgu afrodīziju, satur sastāvdaļas, kas regulē arī kortizola līmeni — stresa hormonu, tas bieži negatīvi ietekmē libido. Šī eļļa ne tikai uzlabo noskaņojumu, bet arī fizioloģiski atbalsta ķermeņa spēju reaģēt uz romantiskiem stimuliem, padarot to par unikālu līdzekli mīlas atmosfēras radīšanā."

Tas ir interesanti, jo lielākā daļa cilvēku domā par šo eļļu tikai kā par patīkamu smaržu, neapzinoties tās dziļāko ietekmi uz ķermeni. Un līdzīgs ir daudzu ēterisko eļļu stāsts.

"Afrodītes asara" ir dabas mīlestības pieskāriens, kas ienes cilvēkā harmoniju, juteklību, kaisli, noslēpumainību, neparastumu un dzīvesprieku.

Pieci dievišķi afrodīziju koncentrāti veido "Afrodītes asara" kolekciju.

Katrs piliens ir kā vēlējums no pašas mīlas dievietes - lai tev ir tādas attiecības, kādas tu patiesi vēlies, - baudpilnas un piepildītas attiecības, par kurām tu vienmēr esi sapņojusi.

Afrodīziji tapuši sadarbībā ar parfimēri Annu Piparu jeb 13:13 Perfumery. Mēs sapludinājām kopā savas ekstraordinārās zināšanas par cilvēka seksualitāti un dabisko parfimēriju, lai taptu šie unikālie afrodīziji.

28. septembrī atmosfērīgajā galerijā Muzeum Gratta JJ, sākot no 18:18, afrodīzijiem “Afrodītes asara” notiks neparasti un eiforiski iepzīšanas svētki, uz kuriem tiec aicināts arī Tu.

Būs brīnišķīga, eiforiska pieredze: Muzikālās performancēs – dzīvās mūzikas viļņos modināsim Tavu dvēseli un ķermeni. Uzkodās un dzērienos no dabas veltēm.

Stāstos par neparastām seksuālām būtnēm – iepriekš nedzirdēti stāsti, kas ļaus tev tajos atpazīt sevi, raisīs Tavu iztēli un atklās tavu neparasto seksualitāti.

Stāsti par afrodīzijiem un to nozīmi baudā – izzināsim, kas slēpjas aiz šiem noslēpumainajiem eliksīriem.

Afrodīziju testi – iespēja iepazīties ar aromātiem un iegādāties tos sev un saviem mīļotajiem par tikai šī notikuma viesiem īpašu cenu.

Dalība šajā unikālajā pieredzē tikai ar iepriekšēju rezervāciju.

Vairāk info Ievas Instagram profilā @ieva.par.baudam

un mājas lapā www.ievasimane.com

Vietu skaits ierobežots.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu