Trīs gadus vecais puisēns, kurš 2022. gadā divas dienas viens pats pavadīja Montānas meža brikšņos, bet tad brīnumainā kārtā tika atrasts dzīvs, jau kļuvis par īstu interneta slavenību un apbrīnas objektu. Īpaši iespaidīga un savā ziņā šausminoša ir zēna fotogrāfija īsi pēc viņa atrašanas. Tajā zēna seja spilgti pauž to, ka ilgais laiks meža biezoknī nav bijusi medusmaize.

Trīs gadus vecais Raikers Vebs 2022. gada 3. jūnijā ar tēvu un suni rotaļājās viņu meža mājiņas pagalmā, kad tēvs uz mirkli iegāja iekšā mājā, atstājot dēlu ārā vien suņa uzraudzībā. Kad tēvs atkal iznāca ārā, viņš uzreiz saprata, ka notikusi nelaime. Suns bija ieskrējis mežā, bet zēns tam sekojis un pazudis. Pēc divas stundas ilgas meklēšanas tēvs sazinājās ar policiju, un jau drīz aptuveni 50 cilvēki sistemātiski pārķemmēja Vebu piemājas mežu. Vajadzēja divas dienas, lai puisēnu beidzot atrastu. Pārsteidzoši – dzīvu.

“Viņš bija ļoti, ļoti nobijies,” medijam “Today” toreiz teica šerifs Darens Šorts, piebilstot, ka šajā reģionā jaguāri un lāči nav reta parādība. Turklāt vakarā, kad zēns pazuda, šajā teritorijā plosījās spēcīga vētra un gaisa temperatūra nokritās līdz 5 grādiem pēc Celsija skalas. Par laimi, puisēna ceļā gadījās veca, neapdzīvota būdiņa, kur viņš varēja paslēpties.