Noskaties Divpadsmitgadnieki ar superbaikiem gatavi pārsteigt pasauli

Foto: "Ātruma cilts"

Portāls TVNET kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju. Pauls Timrots šoreiz satiek Latvijas motosporta jaunos talantus – puikas, kuri, sekojot tēvu pēdās, gatavojas startam pasaules čempionātā motošosejas Mini GP Spānijā.

Pat pieredzējušākie "Ātruma cilts" skatītāji piekritīs, ka bieži nesanāk redzēt divpadsmitgadnieku pilnā gāzē traucamies pie superbaika stūres. BRUNO MOTO pārstāvim, motosportistam Garijam Rožkalnam pēdējos gados tā ir ikdiena, jo viņš meties trenēt jaunos braucējus, kuri nu aizcīnījušies līdz startam pasaules čempionātā.

Lai to paveiktu, Garijs rīkojis piecus Baltijas čempionāta posmus, kas labākajiem devuši iespēju jau drīzumā doties uz čempionātu Valensijā, Spānijā. Viņu vidū ir arī divpadsmitgadnieks Timurs Ščičko, braucējs ar trīs gadu pieredzi, kurš centīsies tikt starp 20 labākajiem pasaulē. Timurs pirms motosporta trenējies boksā un ir apņēmības pilns turpināt savu moto dzīvinākamajā līmenī.

Jaunie sportisti droši startē ar 110 vai 160 kubikmetru spēkratiem, kas bieži vien lielāku satraukumu izraisa vecākiem un līdzjutējiem trases malās. Kā puiku tēvi, motoru sportā visu pieredzējušie veterāni, spēj saglabāt mieru un cik izmaksā bērnu moto treniņi, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Raidījumā "Ātruma cilts" Pauls Timrots un komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

Nepalaid garām!
Uz augšu