Sestdienas horoskops 28. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 28. septembrim

AUNS

Aicini draugus kopā lieliski pavadīt laiku – pasportot, doties sēņot vai sarīkot tematisku mājas ballīti. Dažu brīdi domas kavēsies pie sirdslietām.

VĒRSIS

Ar prieku pavadīsi laiku kopā ar mīļoto cilvēku, dodoties uz pasākumiem vai satiekoties ar draugiem, kā arī izbaudot romantisku divvientulību. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un piedzīvojumi.

DVĪŅI

Pievērsies saimniecības darbiem. Mājās šis un tas sakārtojams un apdarāms pirms vēsās sezonas: jāizrevidē garderobe, jāsakopj āra teritorija.

VĒZIS

Rāmi nesteidzīga diena. Domas kavējas pie aizvadītās nedēļas darbiem, bet neatstāj novārtā privāto dzīvi. Padomā, vai viss notiek, kā tu vēlies un ko darīt, lai attiecības padarītu ciešākas.

LAUVA

Kaut kas risināms attiecību tēmā. Tikai neļauj, lai tavā privātajā dzīvē iejaucas citi, un nestāsti nevienam, ja kaut kas sakrājies uz sirds. Apdomāsi situāciju un lēnā garā pieņemsi pareizo lēmumu.

JAUNAVA

Vēlamas sabiedriskās aktivitātes. Vajadzētu aizbraukt dabā, izbaudīt rudens zeltaino skaistumu. Ja vēl kopā ar labu kompāniju, tad pozitīvas emocijas dubultā!

SVARI

Privātajā dzīvē svarīgi, lai līdzās ir saprotošs cilvēks, kas noskaņots uz tā paša viļņa. Ja šobrīd esi viens, ir visas iespējas tādu satikt. Ģimenes cilvēkiem prieks no kopā būšanas ar savējiem.

SKORPIONS

Prieku sagādās kāds jauns hobijs, turklāt šādu aktivitāšu laikā ir iespējas iepazīties ar interesantām personībām. Veidosies jauna draudzība vai radīsies simpātijas.

STRĒLNIEKS

Dodies dabā, noorganizē draugiem sportiskas aktivitātes vai tuviniekiem rudenīgus dārza svētkus. Sapratīsi, ka līdzās ir cilvēki, kas atbalsta un uz kuriem vari paļauties.

MEŽĀZIS

Šodien vajag kaut kur aizbraukt: izstaigāties dabā, pameklēt sēnes vai purvājā dzērvenītes, apmeklēt rudens gadatirgu un par darba jautājumiem nedomāt.

ŪDENSVĪRS

Risināmi attiecību jautājumi. Ļoti iespējams, kaut kas nenotiek tā, kā vajadzētu. Izrunājies ar mīļoto. Ja sirds brīva, nesteidz veidot tālāku pazīšanos pēc nejaušas tikšanās.

ZIVIS

Šodien vajag "izvēdināt galvu". Dodies pastaigā pa dabas takām, sēņot, nūjot, izbraukt garāku maršrutu ar velosipēdu. Sirdslietās svarīga garīgā saskaņa un līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu