Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Jurēvics: Latvija ir un būs izdevusies valsts

"Jaunās vienotības" Saeimas frakcijas vadītājs Edmunds Jurēvics.
"Jaunās vienotības" Saeimas frakcijas vadītājs Edmunds Jurēvics. Foto: Zane Bitere/LETA

Latvija ir un būs izdevusies valsts, partijas "Vienotība" kongresā teica "Jaunās vienotības" Saeimas frakcijas vadītājs Edmunds Jurēvics.

Uzrunājot kongresa dalībniekus, frakcijas vadītājs izteica pateicību partijas biedriem, Saeimas frakcijai par strādāšanu kopējam mērķim.

"Mums pašiem arī turpmāk jābūt stingriem un prasīgiem pret sevi," akcentējot darbu turpināšanas nepieciešamību, teica Jurēvics, norādot, ka partijai ir jāturpina strādāt Latvijas labā.

"Latvija ir un būs izdevusies valsts, mūsu vērtības ir skaidras," paziņoja Jurēvics, norādot, ka partija cīnās par latviešu valodu, lai tiktu novērsta diskriminācija, ka latviešu jauniešiem nepamatoti tiek pieprasītas krievu valodas zināšanas.

Pieskaroties drošības jautājumiem, JV Saeimas frakcijas vadītājs norādīja, ka "skaidri apzināmies, ka Latvijas esība NATO ir mūsu drošības stūrakmens".

Kongresā runu teica arī "Vienotības" valdes locekle, partiju apvienības JV valdes priekšsēdētāja, Ministru prezidente Evika Siliņa, kura uzsvēra, ka partija vienmēr pirmajā vietā liek Latvijas valsts un iedzīvotāju intereses.

Siliņa teica, ka izaicinājumu un darba ir daudz, jāstrādā pie pārmaiņām izglītībā, veselības nozarē, jāturpina stiprināt drošība.

"Mēs nesvārstīsimies mūsu ārpolitikā, mēs turpināsim atbalstīt Ukrainu," viņa akcentēja.

Jau ziņots, ka sestdien notiek partijas "Vienotība" kongress "Vienoti Latvijas drošībai".

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu