Pirmdienas horoskops 30. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 30. septembrim

AUNS

Nemierīga diena, kad gribas skaļi paust viedokli. Esi apdomīgs – lai darbi vai vārdi nesteidz pa priekšu domām. Ja gadīsies sarunāt ko lieku, tas var atsaukties uz darba lietām.

VĒRSIS

Profesionālajās lietās būsi iekšā ar sirdi un dvēseli, un kā jau krietns darbarūķis strādāsi ar atdevi – pirmais no rīta darbā un pēdējais projām. Ražīgs nedēļas sākums.

DVĪŅI

Ievēro precizitāti un nepaļaujies uz citu solījumiem. Kāds no kolēģiem vai biznesa partneriem kaut ko nebūs sapratis vai izdarījis, un tas var atsaukties uz ieceri vai procesu kopumā.

VĒZIS

Šodien pūcīgs garastāvoklis, un ātrumā var gadīties sarunāt kaut ko lieku. Ja tā noticis, tad nekavējies ar izlīgšanu. Miers baro, nemiers posta – ir tāds sakāmvārds.

LAUVA

Darbā neizsīkstoša enerģija, neskaitāmas idejas, viss iet no rokas – pats savas ieceres realizēsi un vēl citiem palīdzēsi. Vakarā svarīgi attiecību un ģimenes jautājumi.

JAUNAVA

Nedēļa sākas aktīvi, ar iedvesmu un "uzrāvienu". Daudz enerģijas un idejas, kas birst kā no pārpilnības raga. Domā par jauniem virzieniem un spēles laukuma paplašināšanu.

SVARI

Daudz komunikācijas, jaunas idejas un iespējas parādīt savus talantus profesionālajā jomā. Tāpat arī daudz sabiedrisko aktivitāšu – prezentē ieceres, apmeklē pasākumu, iesaisties labdarībā.

SKORPIONS

Var rasties vēlme pēc pārmaiņām darbā vai biznesā. Kas neriskē, tas nedzer šampanieti – vai ne? Tev ir laba intuīcija, tā pateiks priekšā, kad un ko vajag mainīt. Ir vērts apsvērt biznesa plānu.

STRĒLNIEKS

Darbā iespējamas negaidītas situācijas vai pārmaiņas – uztver to mierīgi, jo, kā jau zināms: viss, kas notiek, notiek uz labu. Notikumi, kas sākotnēji radījuši satraukumu, var pavērt jaunas iespējas.

MEŽĀZIS

Par savām iecerēm dzirdēsi labus vārdus, un atradīsies cilvēki, kas atbalstīs tavas idejas, vēlēsies darboties kopā un uzskatīs tevi par autoritāti. Sekmīga diena kādam jaunam sākumam.

ŪDENSVĪRS

Labs laiks peļņas palielināšanai. Strādā intensīvi un mērķtiecīgi. Un seko līdzi, lai tavā bankas kontā savlaicīgi ienāks viss, kam tur jābūt. Laba diena darījumu sarunām.

ZIVIS

Notikumi griezīsies kā vēja ģenerators stiprās brāzmās. Esi modrs un tver izdevības, jo var rasties interesantas idejas par ienākumu pavairošanu. Meklē sadarbības partnerus, tikai neatdod tās tāpat vien.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu