Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Samazināt ikdienas tēriņus ir vienkārši – “Lidl Plus” atlaides senioriem un ikvienam

Foto: Publicitātes foto

Ir klāt rudens, kad strauji pieaug ikmēnešu tēriņi. Tāpēc šajā laikā katrs ietaupītais eiro paliek vēl nozīmīgāks, un rūpes par savu labklājību kļūst par prioritāti.

Lai sniegtu saviem klientiem papildu atbalstu, “Lidl Latvija” piedāvā izdevīgas atlaides ikdienas produktiem un īpašus piedāvājumus, kas palīdz ietaupīt kā jaunāka, tā vecāka gadagājuma cilvēkiem. Lietotne “Lidl Plus”, kas bez maksas pieejama lielākajos lietotņu veikalos, palīdz vēl vairāk ietaupīt. Tajā ik dienu atrodami atlaižu kuponi un piedāvājumi, palīdzot rūpēties par ikviena klienta maciņu. Īpaši domājot par vecāka gājuma cilvēkiem, sākot ar septembri, “Lidl” piedāvā privilēģiju – katru pirmdienu senioriem (sākot jau no 60 gadiem) ir pieejama papildu 10% atlaide.

Senioriem – 10% atlaide katru pirmdienu

Iepērkoties “Lidl” veikalos, senioriem vecumā no 60 gadiem katru pirmdienu ir iespēja saņem 10% atlaidi. Atlaide attiecas uz virkni dažādu ikdienas preču, kas ir īpaši noderīgas tuvojoties apkures sezonai, kad izdevumi par komunālajiem pakalpojumiem pieaug, atstājot mazāk līdzekļu citiem tēriņiem.

10% atlaide senioriem pieejama plašam produktu klāstam:

  • "Cien" ikdienas kosmētikas zīmola precēm;
  • Visam "Saguaro" zīmola dzeramajam ūdenim;
  • "W5" sadzīves ķīmijai
  • "Chef Select" saldētajiem produktiem;
  • "Coshida" un "Orlando" mājdzīvnieku precēm;
  • "Gelatelli" saldējumiem un
  • "Tastino" pakotai maizei un protams svaigi ceptajai maizei no Lidl.

Tāpat seniori katru pirmdienu var iegādāties kādu no īpašā piedāvājuma augļiem un dārzeņiem ar 10% atlaidi.

Foto: Publicitātes foto

Kā senioriem saņemt 10% atlaidi?

Lai saņemtu atlaidi, senioriem, kuri sasnieguši 60 gadu vecumu, pie kases jāuzrāda personu apliecinošs dokuments – pase, vadītāja apliecība vai pensionāra apliecība. Turklāt šī atlaide attiecas uz visiem, kas sasnieguši 60 gadu vecumu – neatkarīgi no tā, vai viņi ir vai nav pensionāri. Kā arī atlaide summējās ar citām atlaidēm, tādēļ svarīgi apskatīt citus “Lidl” īpašos piedāvājumus lietotnē “Lidl Plus”. Arī norēķinoties “Lidl” pašapkalpošanās kasēs atlaide protams ir spēkā – tikai jāparāda konsultantam dokuments, lai apliecinātu, ka esiet seniors/e.

“Lidl Plus” lietotne – iepriecinās gan mazos, gan lielos klientus

Šodienu grūti iedomāties bez noderīgām aplikācijām mūsu telefonos, kas palīdz ērti norēķināties pakalpojumu vai pirkumu. “Lidl Plus” lietotne telefonos piedāvā izdevīgus piedāvājumus ikvienam pircējam. Šobrīd tā ir viena no populārākajām lietotnēm Latvijā, un to aktīvi izmanto ne tikai jaunieši, bet arī arvien vairāk vecāka gadagājuma cilvēki. Tās ērtā un intuitīvā lietošana ļauj ikvienam izmantot dažādus piedāvājumus un atlaides.

Lietotnes galvenā priekšrocība ir atlaižu kuponi, kurus var aktivizēt pirms iepirkšanās. Kuponi mainās divas reizes nedēļā – pirmdienās un ceturtdienās – patstāvīgi nodrošinot jaunus piedāvājumus, kā arī ir īpaši piedāvājumi, piemēram, "nedēļas nogalēs".

Papildus “Lidl Plus” piedāvā akcijas preces, kuras ir aktīvas tikai, ja pie kases tiek noskenēts “Lidl Plus” QR kods. Lai iepirktos visizdevīgāk, iesakām pirms došanās uz veikalu iepazīties ar kuponu piedāvājumiem, akcijas precēm un aktivizēt kuponus jau mājās esot.

Foto: Publicitātes foto

Veikalos joprojām atrodas arī iknedēļas avīzes drukātā formā, kuras var izšķirstīt turpat uz vietas vai arī paņemt mājās.

Vel viens izdevīgs ieguvums ir “Lidl Plus” partneru piedāvājumi: te var atrast gan atlaidi degvielai, gan sūtījumam ar pakomātu, gan pirkumiem aptiekā vai ceļojumam. Piedāvājumi mainās, tādēļ, ieteicams sekot līdzi aktualitātēm lietotnē, kas pieejama rokas stiepiena attālumā.

Kā lietot "Lidl Plus"?

Lai izmantotu visas “Lidl Plus” priekšrocības, nepieciešams:

  • Lejupielādēt “Lidl Plus” lietotni savā viedtālrunī, izmantojot Google store vai App store
  • Ja tas šķiet par sarežģītu – nevajag kautrēties, pajautājiet palīdzību kādam radiniekam vai kaimiņam, tas nav sarežģīti!
  • Lietotnē būs jāreģistrējas un jāizveido savs profils, norādot mīļāko vai tuvāko veikalu;
  • Lietotnē var atrast visu “Lidl” veikalu adreses, darba laikus un jaunākos katalogus;
  • Pirms iepirkšanās aktivizēt kuponus. Ja esat aktivizējis kuponus jau mājās, bet, aizejot uz veikalu, nav interneta – neuztraucieties – aktivizētie kuponi joprojām būs aktīvi lietotnē;
  • Veikalā atveriet QR kodu un uzrādiet to pie kases.

Vēl viens bonusiņš!

Pēc iepirkšanās saņem īpašo “Skrāpē Plus” digitālo kartīti ar atlaides piedāvājumu. Papildu, sasniedzot noteiktu iepirkumu līmeni mēneša laikā, lietotne piedāvā iespēju iegādāties kādu preci tikai par 1 centu. Piedāvājumi mainās katru mēnesi, nodrošinot dažādas izvēles iespējas. Būs gan izklaide, gan izdevīgi pirkumi.

Palīdzēsim ikvienam saņemt īpašos piedāvājumus

Aicinām visus palīdzēt saviem vecākiem vai vecvecākiem apgūt “Lidl Plus” lietotni, lai viņi varētu pilnvērtīgi izmantot visas sniegtās priekšrocības. Pēc “Lidl” veiktās aptaujas datiem var secināt, ka arī senioru starpā internets ir vispopulārākais no kanāliem, tādēļ neliela palīdzība no draugiem un radiem ir svarīga, lai seniori veiksmīgi varētu izmantot visus “Lidl” piedāvājumus, tostarp īpašās atlaides, kas pieejamas katru pirmdienu.

Un ja kaut kas tomēr neizdodas vai nevariet atrast noskatīto īpašās cenas preci veikala plauktā – nekautrējoties vajag jautāt kādam no veikala darbiniekiem, kuri palīdzēs.

Foto: Publicitātes foto
Uz augšu