Noskaties Stabu ielā izbrauktuvē no pagalma izveidojas milzu bedre, kurā iebrauc kravas auto

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" video

Septembra sākumā vēstīts par daudzdzīvokļu ēku Stabu ielā, kur izbrauktuvē no pagalma asfaltā iegruva kravas automašīna. Pēc vietas apskates Rīgas domes būvvalde lēmusi, kāda būs turpmākā rīcība, lai bīstamo vietu iespējami ātrāk sakārtotu.

Bedrē, kas izveidojās jau pirms vairākām dienām, redzamas dažādas caurules un ķieģeļi, kas, visticamāk, sabiruši mašīnas kritiena brīdī. Kad notika iegruvums, cilvēki bija pārsteigti par to, cik ilgi dobums stāvēja visiem atklāts un ar mašīnu tajā.

Pēc Rīgas domes būvvaldes apsekošanas tagad izmērīts, ka iegruvuma platība ir 10 kvadrātmetri. Būvvalde sazinājās ar ēkas īpašnieku, lai pavēstītu par tālāk veicamajām darbībām.

Jau pirms pieciem gadiem pašvaldība ēkas īpašniekam izsniedza būvatļauju, lai varētu veikt mājas pagraba iekonservēšanu, jo bija novērota bīstamība. Pirms gada saņemtas ziņas, ka teritorijā sākti būvdarbi, kas redzami arī tagad, jo pagalmā viss ir noklāts ar smiltīm un vietām stāv remontstrādnieku tehnika. Būvvalde pieskatīs, lai teritorija tiktu norobežota pienācīgi.

Plašāk "Degpunktā" sižetā

Nepalaid garām!
Uz augšu