Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Lielākais Latvijas saldumu zīmols ''Rainbow Candy'' jau šomēnes atvērs divus jaunus veikalus!

Foto: Publicitātes foto

Ar prieku paziņojam, ka gatavojamies divu jaunu “Rainbow Candy” veikalu atklāšanai - 12. oktobrī modes un izklaides centrā Rīga Plaza Mūkusalas ielā 71 un 26. oktobrī tirdzniecības centrā K3 Kurzemes prospektā 3.

“Rainbow Candy” saldumu sortimentu no dažādām Eiropas valstīm, un jaunajos veikalos piedāvājums būs vēl plašāks kā līdz šim, kā arī būs pieejami retāk pieejamie kārumi, kas ir kļuvuši par mūsu klientu favorītiem. Starp veikalā pieejamajiem našķiem būs gan klasiskie konfekšu veidi, gan unikāli gardumi, piemēram, ekskluzīvi čipsi, dzērieni un lakricas konfektes.

Veikala atklāšanas dienā modes un izklaides centrā centrā Rīga Plaza apmeklētājiem būs iespēja ne tikai baudīt savus iecienītākos našķus, bet arī saņemt īpašas dāvanas no mums un mūsu partneriem. Šī būs unikāla iespēja gan bērniem, gan pieaugušajiem doties saldumu piedzīvojumu pasaulē un saņemt balvas.

Ar jaunajiem "Rainbow Candy" veikaliem, mēs turpinām mūsu misiju – piedāvāt augstas kvalitātes saldumus un iepriecināt ikvienu. Mēs ar sajūsmu gaidām tikšanos ar visiem saldumu mīļotājiem mūsu jaunajos veikalos un ceram, ka arī jūs atradīsiet sev jauno mīļāko kārumu mūsu plašajā sortimentā. Tiekamies veikalu atvēršanas pasākumos un baudīsim saldumu pasauli kopā!

Sekojiet līdzi jaunumiem mūsu sociālajos tīklos Instagram un Facebook.

Relīzi sagatavoja
Reklāmas un Dizaina Studija D21-Studio

Uz augšu