Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Noskaties Piedzīvo nepatīkamu lidojumu uz Norvēģiju. "airBaltic" sākotnēji atsaka izmaksāt kompensāciju (1)

Reģistrācijas galdiņš "airBaltic"
Reģistrācijas galdiņš "airBaltic" Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Adrians ir starptautiskās izglītības kustības jeb Apvienotās Pasaules koledžas pirmā kursa audzēknis. Vēl augusta vidū Adrians mēroja ceļu no Latvijas uz Norvēģijas galvaspilsētu Oslo ar pašmāju lidsabiedrības "airBaltic" reisu, lai tālāk ar iekšzemes lidojuma starpniecību nokļūtu galamērķī – Bergenā, vēsta raidījums "Bez tabu".

Adrians Oslo nokļūst bez sarežģījumiem. Nākamais reiss uz Bergenu pēc stundas. Tomēr, saņemot bagāžu un dodoties to piereģistrēt noslēdzošajam lidojumam, jaunietis atskārš, ka Rīgā uzlīmētais nododamās bagāžas pasaknis ir noplēsts.

Adrians steidz pie lidojumu reģistrēšanas letes. Pat ar visu rindas apdzīšanu jaunietis saņem nākamo triecienu – bagāžu vairs nereģistrē, un viņš lidmašīnā vairs netiks.

Pasažieris uzreiz sazinās ar "airBaltic", cerot uz risinājumu. Pēc aptuveni pusstundu ilgas sarunas lidsabiedrības darbinieks mudina pasažieri iegādāties jaunu lidojuma biļeti, pēcāk varēšot iesniegt sūdzību un kompensācijas pieprasījumu.

Par spīti solījumiem Adrians vēlāk saņem atteikumu kompensēt bagāžas nodošanas problēmu dēļ iegādāto jauno biļeti par 100 eiro septiņas stundas vēlākam lidojumam.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu