Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Noskaties "Citroen Berlingo" atkal ar iekšdedzes motoriem

Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Citroen Berlingo" pasažieru modelis atkal pieejams ar iekšdedzes dzinējiem un iecienītajā XTR aprīkojumā. Pirmais tests kopā ar "Andre Motors".

XTR pakotne izceļas ar maksimālu komforta aprīkojumu, 17 collu diskiem, oranžiem dekoriem un īpašiem komforta sēdekļiem. Tie nav pieejami nedz citiem "Berlingo", nedz tā radniecīgajiem citu marku modeļiem.

Trīs atsevišķi komforta sēdekļi ir arī aizmugurē. Iekāpšanu tur jūtami atvieglo bīdāmās durvis parasto vietā. No saviem kravas radiniekiem "Berlingo XTR" mantojis iespēju iekraut lielus un smagus priekšmetus no trīs pusēm. Priekšējais pasažiera sēdeklis arī ir nolokāms. Pieejamie dzinēji ir divi - trīscilindru "benzīnnieks" un dīzelis ar četriem cilindriem, divām dažādām jaudām un divām dažādām ātrumkārbām.

Vispatīkamākais variants ir 131 ZS dzinējs ar astoņu pārnesumu "automātu". Degvielas patēriņš reti ir augstāks par 5 litriem. Vēl nesen tādi auto kā "Berlingo" bija visai askētiski. Pat divzonu klimata kontrole šķita brīnums. Tagad viss ir mainījies. Te ir virtuālais panelis un centrālais ekrāns ar "Apple Car Play" savienojumu.

Glāžu turētāji izvietoti paneļa sānos, gluži kā lielajos furgonos. Viduskonsolē atrodas liela, ietilpīga kaste ar bīdāmu vāku. Vēl viena sīklietu kaste ar vāku atrodama pat uz paneļa - tieši acu priekšā.

"Citroen Berlingo" var pasūtīt "Grip" pakotni ar sliktu ceļu braukšanas režīmiem un resnākām riepām, vai arī izvēlēties garās bāzes modeli ar 3. sēdekļu rindu.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu