Piektdienas horoskops 4. oktobris

Foto: Shutterstock

Horoskops piektdienai, 4. oktobrim

AUNS

Ar smaidu iekarosi cilvēku sirdis. Kāda tikšanās lietišķā gaisotnē vēlāk var izrādīties ļoti nozīmīga tavā dzīvē. Simpātijas no pirmā acu skata un tālejošs turpinājums.

VĒRSIS

Jāuzmanās no kādām pēkšņām kaprīzēm, garastāvokļa maiņas un pārsteidzīgas rīcības. Vakarā mājās gādā par saskaņu, uzklausi radinieku un it īpaši bērnu vēlmes.

DVĪŅI

Vajadzētu pievērst uzmanību sirdslietām. Ja pašam grūti tikt skaidrībā ar būtiskiem jautājumiem, jautā padomu vislabākajam draugam vai draudzenei.

VĒZIS

Priecāsies, ka darbi iet uz priekšu, taču vēlāk var izrādīties, ka esi pārlieku paļāvies uz citu solījumiem un atbildības sajūtu. Uzticies, bet pārbaudi. Tā būs drošāk.

LAUVA

Būsi autoritāte un spēsi dot vērtīgus padomus – iepriekš gūtā pieredze jāliek lietā. Tavi ieteikumi kādu var izglābt no aplamiem lēmumiem.

JAUNAVA

Lietišķajā jomā iespējami neparedzēti pavērsieni. Tas radīs satraukumu un prasīs daudz nervu, taču galarezultāts priecēs. Var nākt intriģējošs sadarbības piedāvājums.

SVARI

Darba nedēļa noslēdzas un vajag uzmanību veltīt privātajai dzīvei. Pievērsties mājas lietām, palutini savējos, vakarā kopā apmeklējiet kādu kultūras pasākumu.

SKORPIONS

Laba diena sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm: piedalies pasākumos un prezentācijās, iesaisties to organizēšanā – būs pozitīvs noskaņojums un jaunas iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Kārtojot un organizējot darba vai biznesa lietas, nedrīkst atstāt novārtā attiecības. Mīlestība sildīs sirdi, taču būs arī kaut kas pārrunājams. Atklātība vienmēr nāk par labu.

MEŽĀZIS

Daudz ko panāksi ar pārliecināšanas spējām, smaidu un pozitīvismu. Tie ir priekšnosacījumi, lai kaut kas jauks notiktu arī privātajā dzīvē. Vakarā gatavojies romantiskiem piedzīvojumiem.

ŪDENSVĪRS

Tāda piņķerīga diena. Tēlaini runājot: Sīzifa darbs un atdeve maza. Vajadzētu pārskatīt pienākumu sarakstu – ko darīt tagad, un ko var atlikt uz nākamo nedēļu.

ZIVIS

Būs liela skriešana starp darba un mājas pienākumiem, it īpaši, ja ir bērni skolas vecumā. Vakaru velti sev – lai mierīgi atpūstos, gremdētos apcerēs vai ar kādu tuvu draugu pafilozofētu par dzīvi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu