Video Brauciens strauji aprāvās: atklāta jauna informācija par motociklista bojāeju Rīgas centrā (4)

Brauciens strauji aprāvās: atklāta jauna informācija par motociklista bojāeju Rīgas centrā
Brauciens strauji aprāvās: atklāta jauna informācija par motociklista bojāeju Rīgas centrā Foto: Foto: "X"/@breakinglv

Ceturtdien, 3. oktobrī, traģiskā autoavārijā Rīgā bojā gājis motociklists. Televīzijas kanāla TV3 raidījums "Degpunktā" atklāj jaunu informāciju par notikušo avāriju. 

Kā vēsta raidījums, motociklists uz brauktuves sacenties ar kādu citu tāda paša transportlīdzekļa vadītāju, taču brauciens strauji aprāvās. 

Motociklists spēcīgi ietriecās "Bolt Drive" spēkrata sānā un zaudēja dzīvību notikuma vietā.

Abi transportlīdzekļu vadītāji, visticamāk, viens otru nepamanīja. Vīrietis, kurš notikumu redzēja pats savām acīm, vērtē, ka motobraucējs īsi pirms sadursmes krietni vien pārsniedzis pilsētā atļauto braukšanas ātrumu.

Sadursmē iesaistītās automašīnas vadītāja slimnīcā tika nogādāta esot pie samaņas, tur viņai tiks veiktas tālākās pārbaudes.

"Bolt Drive" vadītājs Latvijā Edvīns Kažoks TVNET norādīja, ka uzņēmums izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā motocikla vadītāja tuviniekiem.

"Šobrīd sadarbojamies ar Valsts policiju un sniedzam visu mūsu rīcībā esošo informāciju. Ņemot vērā aktīvo policijas izmeklēšanas procesu, plašākus komentārus par notikušo pagaidām nevaram sniegt," pauda Kažoks.

Šī ir jau otrā avārija pēdējo divu dienu laikā, kurā aiziet bojā motociklists.

Trešdien, 2. oktobrī, uz Vanšu tilta pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas motocikla "Cagiva Raptor" vadītājs, braucot virzienā no Citadeles ielas puses uz Slokas ielu, netika galā ar transportlīdzekļa vadību, iebrauca tilta nožogojumā un mira notikuma vietā.

Plašāk skaties televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu