Foto un video Ugunsgrēkā piecstāvu dzīvojamā mājā Rīgā cietis arī bērns

Ugunsgrēks Ilūkstes ielā
Ugunsgrēks Ilūkstes ielā Foto: TVNET

Trešdien, 2. oktobrī, Ilūkstes ielā Rīgā piecstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī izcēlās ugunsgrēks. Ugunsgrēkā cieta divi cilvēki, tostarp bērns, vēsta televīzijas kanāla TV3 raidījums "Degpunktā". 

Šodien gan dzīvokļos, gan arī ārpus tiem redzama iedzīvotāju rosība. Katrs savu mājvietu cenšas atbrīvot no kvēpiem un dūmu aromāta, taču ir skaidrs, ka ar ugunsgrēka sekām nāksies sadzīvot vēl kādu laiku.

Sieviete, kura dzīvo otrajā stāvā, saka lielu paldies ugunsdzēsējiem, kas pastāvīgi rūpējušies par iedzīvotāju drošību un veselību.

VUGD RRP 6. daļas komandieris Zahars Vorobjovs raidījumam "Degpunktā" pastāstīja, ka ugunsgrēkā izglābti kopumā 11 cilvēki, tostarp arī bērns, kurš cieta un tika hospitalizēts. Otrs cietušais ir pats dzīvokļa īpašnieks.

Plašāk skaties televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Degpunktā" sižetā! 

TVNET jau vēstīja, ka trešdien, 2. oktobrī, plkst. 17.41 saņemts izsaukums uz Ilūkstes ielu Rīgā, kur ugunsgrēks izcēlies piecstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī.

Plkst. 18.37 ugunsgrēka izplatīšanās ierobežota un tajā dega telpa ēkas pirmajā stāvā 35 m2 platībā, kā arī liesmas izplatījās uz otrā stāva logu, kas dega 3 m2 platībā. No piedūmotās ēkas ar glābšanas masku palīdzību ugunsdzēsēji glābēji izveda 11 cilvēkus, no kuriem divi nodoti mediķiem.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu