Emocionāli Velsas princese apskauj ar agresīvas formas vēzi sirgstošu pusaudzi

Foto: https://www.instagram.com/princeandprincessofwales

Liza Hatona ir 17 gadus veca, talantīga fotogrāfe, kura sirgs ar vēzi. Diemžēl, janvārī viņai tika diagnosticēta reta un agresīva vēža forma  - desmoplastisks sīkšūnu audzējs. Kā vēsta BBC, ārsti viņai devusi dzīvildzi no sešiem mēnešiem līdz trim gadiem. 

2. oktobrī Vindzoras pilī meitene tikās ar Velsas princesi Ketrīnu un princi Viljamu - tas bijis viens no viņas sapnīšiem. 

Tajā pašā dienā princeses Keitas un prinča Viljama Instagram kontā parādījās paziņojums, ka viņi ir tikušies ar pusaugu fotogrāfu no Harogates, Anglijas, daloties ar tikšanās fotogrāfijām, tostarp Hatones un Velsas princeses sirsnīgu apskāvienu.

Tagad pusaudze un viņas ģimene atceras tikšanos kā nereālu notikumu, ko nācies piedzīvot. 

Atgādinām, ka arī Velsas princese Ketrīna šī gada martā paziņoja par ķīmijterapijas uzsākšanu, lai apkarotu sev diagnosticētu vēzi. Pirms neilga laika princese publiskoja paziņojumu, ka terapija šobrīd pabeigta, bet cīņa ar slimību vēl nav simtprocentīga pabeigta. 

Pati Liza laikrakstam The Times pastāstīja, ka karaliskais pāris licis viņai justies gaidītai un pat runājušies par tēmām, kuras bijušas tuvas ar ar princesi Keitu: fotografēšana un objektīvu veidi, nevis viņas vēzis vai Keitas nesenā ķīmijterapija. 

Pēc tikšanās ar pusaudzi fotogrāfu princis Viljams un princese Keita sociālajos tīklos dalījās, ka bija "prieks satikties ar Lizu Vindzorā", nosaucot viņu par "talantīgu jauno fotogrāfi, kuras radošums un spēks ir iedvesmojis mūs abus" un pateicās viņai par to, ka "kopīgojāt ar mums savus fotoattēlus un stāstu".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu