Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Foto Migrantu aizturēšanas operācija: aizvien tiek meklēts pārvadātājs. Iedzīvotājus aicina ziņot par aizdomīgām personām (1)

Ziņa papildināta
Foto: Valsts policija

Spraigas nelegālo imigrantu aizturēšanas operācijas dēļ patlaban ir daļēji bloķēts ceļš Aizkraukles novadā, Staburaga pagastā, informēja policija.

Foto: Valsts policija

Valsts policija sadarbībā ar Valsts robežsardzi šorīt spraigā operācijā, izsludinot speciālo plānu "Slazdi", veicot nepārtrauktu vajāšanu no Baltkrievijas-Latvijas valsts robežas, aizturējusi vairākus desmitus nelegālo migrantu un to pārvadātājus, kuri noziedzīgajām darbībām izmantojuši transportlīdzekli ar atdarinātu policijas identitātes krāsojumu.

Patlaban ir daļēji bloķēta satiksme Staburaga pagastā uz autoceļa Aizkraukle-Jēkabpils 17.kilometrā. AS "Latvijas Valsts ceļi" tviterī norādījuši, ka šajā vietā noticis satiksmes negadījums un satiksme notiek pa vienu braukšanas joslu.

Patlaban policija kopā ar robežsardzi turpina darbu un tiek meklēts pārvadātājs - vīrietis, aptuveni 180 cm, gaiša ādas krāsa, gaiši mati, tumšs apģērbs.

Foto: Valsts policija

Iedzīvotāji tiek aicināti ziņot par aizdomīgām personām, zvanot uz 112. Redzot aizdomīgas personas, likumsargi aicina tām netuvoties.

Šogad no Latvijas-Baltkrievijas robežas nelikumīgas šķērsošanas atturēti 4614 cilvēki, bet humānu apsvērumu dēļ Latvijā uzņemti 18 cilvēki.

Valdība iepriekš nolēma līdz 31.decembrim pagarināt pastiprinātās robežapsardzības režīmu Baltkrievijas pierobežā. Līdz šim šāds režīms bija noteikts līdz 12.septembrim.

 
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu