Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Karalis Čārlzs pārtrauks vēža ārstēšanu

Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas karalis Čārlzs III (75) uz laiku pārtrauks vēža ārstēšanu, jo dosies karaliskā vizītē uz Austrāliju un Samoa. Pēc 26. oktobra, kad karalis atgriezīsies no sadraudzības valstīm, viņš nekavējoties atsāks ārstēties.

Daily Mail ziņo, ka karaļa norīkotā medicīnas komanda ļauj suverēnam uz laiku pārtraukt  iknedēļas procedūras. Karalis tālajā braucienā dosies 18. oktobrī, bet atgriezīsies 26. oktobrī. 

Šis būs karaliskā pāra pirmais lielais ārzemju ceļojums pēc karaļa vēža diagnozes publiskošanas februārī.

Bakingemas pils savā paziņojumā ziņoja, ka  karaļa ārstēšana turpinās. Tajā netika atklāts, kad tā varētu būt pabeigta, bet minēts, ka visi viņa nākotnes plāni ir pakļauti medicīniskiem ieteikumiem.

"Visi turpmākie plāni joprojām būs pakļauti ārstu ieteikumiem, vajadzības gadījumā veicot atbilstošus pielāgojumus, lai samazinātu jebkādus riskus Viņa Majestātes turpmākai atveseļošanai," sacīja pils pārstāvis.

Karaliene Kamilla 3. septembrī vizītes laikā Karaliskajā apvienotajā slimnīcā sacīja, ka viņas vīram "klājas ļoti labi" .

77 gadus vecajam karalim un karalienei ir piesātināts grafiks Austrālijā un Samoa, kur viņi apmeklēs Sadraudzības valdību vadītāju sanāksmi

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu