Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Video Konflikts starp darbinieku un apmeklētāju "Lidl" veikalā Rīgā: vīrietis uzņēmumā vairs nestrādā (10)

Konflikts starp darbinieku un apmeklētāju "Lidl" veikalā Rīgā: uzņēmums ar padoto vienojušies par darba attiecību pārtraukšanu
Konflikts starp darbinieku un apmeklētāju "Lidl" veikalā Rīgā: uzņēmums ar padoto vienojušies par darba attiecību pārtraukšanu Foto: Ekrānuzņēmums no televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Bez tabu" sižeta

Sociālajos tīklos oktobra sākumā plašu rezonansi izraisīja video, kurā redzams, ka veikalā "Lidl" Rīgā, Krasta ielā 40 izceļas konflikts starp veikala darbinieku un apmeklētāju. Nu televīzijas kanāla TV3 raidījums "Bez tabu" vēsta, ka "Lidl" ar vīrieti vienojušies par darba attiecību pārtraukšanu.

"Lidl" pārstāve Zane Neļķe raidījumam "Bez tabu" norāda, ka nereti tirdzniecība ir tā vieta, kur cilvēki satiekas viens ar otru. Arī no klientu puses ik pa laikam ir šāda agresīva, rupja komunikācija. 

"Mēs aicinātu klientus ievērot pieklājības normas, iepirkšanās kultūru. Tas, kas redzams video, ir konflikta eskalācija, tas konflikts ir bijis ilgāks. Mēs, protams, neiesim konflikta detaļās. Varu apstiprināt, ka klients šajā gadījumā bija rupjš un agresīvs. Darbiniekam vajadzēja saukt palīgā citu kolēģi, iespējams, tad šāda situācija nebūtu notikusi," akcentē Neļķe.

Viņa gan raidījumam neatklāj, cik ilgi video redzamais vīrietis bijis "Lidl" darbinieks.

Plašāk skaties televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Bez tabu" sižetā! 

Svarīgākais
Uz augšu