Krievijas uzbrukumos Harkivai nogalināti divi cilvēki, desmitiem ievainoti

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: SERGEY KOZLOV/EPA

Krievijas uzbrukumos Ukrainas pilsētai Harkivai otrdien tika nogalināti divi cilvēki un ievainoti vairāk nekā 30, paziņoja reģionālās varas iestādes.

"Divi mirušie un vairāk nekā 30 ievainoto artilērijas apšaudes rezultātā dienas gaitā," sociālajos medijos paziņoja Harkivas apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņehubovs.

Viņš piebilda, ka starp upuriem bija sieviete un vīrietis, abi vecumā virs 70 gadiem. Varas iestādes pārmeklē uzbrukumam pakļauto rajonu.

Tika ziņots par civiliedzīvotāju bojāeju arī Ukrainas dienvidos un austrumos.

Zaporižjas apgabala kara administrācijas vadītājs Ivans Fedorovs paziņoja, ka 71 gadu vecs vīrietis tika nogalināts drona uzbrukumā, kad viņš brauca ar savu automobili Primorskes ciemā, kas atrodas pie Dņepras upes tuvu frontes līnijai.

Kopā ar upuri brauca sieviete, kas uzbrukumā izdzīvoja, bet tika aizvesta uz slimnīcu.

Valsts austrumos, kur turpinās sīvas kaujas, Krievijas uzbrukumā Doneckas apgabala Kostjantinivkas pilsētai tika nogalināts viens cilvēks un ievainoti seši. Maskavas spēki nometa uz pilsētu trīs vadāmas aviobumbas, trāpot divām dzīvojamām ēkām, sacīja Doneckas apgabala kara administrācijas vadītājs Vadims Filaškins.

Maskavas ielikteņu administrācijas vadītājs okupētajā Doneckas apgabala daļā Deniss Pušiļins paziņoja, ka Ukrainas drona uzbrukumā esot nogalināti divi vīrieši Zaiceves ciemā. Šis ciems atrodas uz ziemeļiem no Horļivkas pilsētas, kas okupēta jau kopš 2014.gada.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu