Noskaties Kravas riepas kā pakalpojums. Vai tas ir reāli?

Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Goodyear" ir spēcīgs spēlētājs kravas auto riepu tirgū, un ar tā jaunāko veikumu raidījums "TV Autoziņas" iepazinās transporta izstādē IAA Hanoverē, Vācijā.

"Šogad mums ir daudz jaunumu. Pirmais ir jaunā EQ MAX gamma, otrā ir riepas kā pakalpojums jeb "Tires as a service", saka Davids Kalifano, "Goodyear" komercauto riepu mārketinga vadītājs.

"Goodyear" EQ MAX ir jauna riepu līnija, ko veido divas dažādas sērijas - EQ MAX un EQ MAX ULTRA. 20% nobraukuma palielinājums EQ MAX izstrādāta daudzveidīgam lietojumam uz šosejām un otrās kategorijas ceļiem, nodrošinot līdz pat 20% lielāku nobraukumu un par 6% uzlabotu degvielas ekonomiju.

Otra sērija EQ MAX Ultra izstrādāta ārkārtējai degvielas ekonomijai. Tā atbilst oriģinālapriepojuma prasībām, autoparkiem ar paaugstinātām prasībām pret degvielas ekonomiju, un tās var izmantot kā parastiem, tā elektriskiem kravas automobiļiem.

Riepas kā pakalpojums

Mišela Rosa, "Goodyear Taas" pakalpojuma tirdzniecības un mārketinga vadītāja: "Riepas kā pakalpojums ir "Goodyear" jaunākais piedāvājums, ko var abonēt jebkuram transportlīdzeklim. Tajā iekļautas "premium" riepas, riepu un to spiediena uzraudzības tehnoloģija 24/7 režīmā, kā arī palīdzības nodrošināšana problēmu gadījumā.

Ieguvums ir dīkstāves samazināšana par 50%, degvielas ekonomija par 2 - 3% pareiza riepu spiediena uzturēšanas rezultātā, kā arī papildu ieguvumi vadītāju drošības un labsajūtas uzlabošanā, jo viņiem mazāk nāksies raizēties par riepām un pavadīt laiku to nomaiņai.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu