"Rotaļistaba pieaugušajiem", "Tādu seksu es vēl nebiju baudījis!", "Vieta erotiskām fantāzijām un ... bez jebkādām robežām", "Ass pipariņš attiecībās", "12 h seksa no vietas", "Pēriens, ko nekad neaizmirsīšu...", "Beidzot es iejutos palaistuves lomā"... tās ir tikai dažas atsauksmes no pāriem, kas viesojušies tematiskajos dzīvokļos vai apartamentos, kur viss iekārtots rotaļām 18+ jeb BDSM pasaulei. Tā kā šāda veida tūrisms kļūst aizvien populārāks, aplūkojām trīs dažādus BDSM apartamentus tuvāk - to cenas, ekstras un klientu atsauksmes. Kas viņus te vilina un no kā vajag piesargāties?

Aplūkosim trīs dažādus apartamentus, kurus piedāvā uz nakti/īm izīrēt Lodžā (Polija), Viļņā (Lietuva) un Rīgā (Latvija). 

Dzīvokļu izmēri ir dažādi - ir vienas istabas un ir apartamenti ar vairākām istabām vai apdzīvojamām zonām. Lai šis apartaments skaitītos BDSM, te ir jābūt seksuālām rotaļām paredzētai atribūtikai un arī mēbelēm, kas rosina klientiem seksuālas fantāzijas. Un tā nav tikai gulta... Krusts, seksa krēsls, verga būris, dažādas sasaistes ierīces...

Visstingrāk šis dzīvoklis tiks vērtēts no higiēnas viedokļa - tur viesi noteikti liks godīgu atzīmi, jo, kā jau saprotat, pāri te nododas seksuālām rotaļām, tāpēc tīrībai un dezinfekcijai te ir jābūt visaugstākā līmenī! Vēlams, lai pieejama arī erotiskā kosmētika, lubrikanti un salvetes. Bet to parasti viesi ņem līdzi paši.

Ak jā, un vēl kas būtiski - sienu skaņas necaurlaidība, ieejas kods un netālu esoša auto stāvvieta, lai pēc iespējas vairāk varētu saglabāt anonimitāti.

Cik tad galu galā tas viss maksā un kā tur izskatās?