Piektdienas horoskops 11. oktobris

Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 11. oktobrim

AUNS

Šī diena laba naudas lietām un materiālo jautājumu risināšanai. Ja darbā būsi čakls, tad ienākumi priecēs un varbūt tie pat būs lielāki nekā esi cerējis vai salīgts.

VĒRSIS

Paplašini redzesloku. Noderēs itin viss: sērfošana tīmeklī, sarunas ar pieredzes bagātiem kolēģiem vai tālākizglītības kursi. Īpašu uzmanību pievērs tehnoloģiju apguvei.

DVĪŅI

Svarīga prasme sadarboties, un der ieklausīties kolēģos. Tāpat arī privātajā dzīvē. Izrunājies no sirds ar savu otro pusīti un esi gatavs kompromisiem, ja bijušas viedokļu atšķirības.

VĒZIS

Šodien jālūkojas uz situācijām kritiski un jāanalizē, kāpēc notiek, tā kā notiek. Atceries: katrai monētai ir divas puses. Radīsies interesanti secinājumi.

LAUVA

Dažādas idejas plūdīs kā upes straume palu laikā. Būs vēlme izmēģināt un izzināt jaunākās tehnoloģijas, rīkoties neordināri. Ar rezultātu būsi apmierināts pats, un arī sadarbības partneri.

JAUNAVA

Racionāls prāts – tas ir lieliski, bet, ja lemjami svarīgi jautājumi, ieklausies arī intuīcijā. Šodien interesanti vērojumi, secinājumi un jaunas atklāsmes par cilvēku dabu.

SVARI

Darba lietām šī diena nav īpaši ražīga. Labāk palutini sevi ar skaistumkopšanas procedūru vai iepirkšanās tūri. Jāatjauno rudens garderobe, un vakarā jādodas sabiedrībā.

SKORPIONS

Tu esi aktīvs cilvēks, taču darba nedēļas izskaņā būsi noguris no rosības un gribēsies, lai visi liek mieru. Mēģini šodien pabeigt darbus ātrāk un dodies dzīvē! Dari to, kas sniedz optimismu.

STRĒLNIEKS

Par profesionālo tēmu domāsi jaunnedēļ, bet šodien beidz darbu laikus un pasāc kaut ko kopā ar ģimeni. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar spilgti personību.

MEŽĀZIS

Izdari to, kas ietilpst tavos pienākumos, taču ar iniciatīvām klajā nenāc. Profesionāliem izaicinājumiem nav tas labākais laiks – iespējami mānīgi solījumi vai dīvainas situācijas.

ŪDENSVĪRS

Darba nedēļa tuvojas noslēgumam, un darbi nevirzīsies uz priekšu tik veikli kā gribētos. Lauzties aizslēgtās durvīs nav vērts. Ļoti iespējams, ka vēlāk problēmas atrisināsies pašas no sevis.

ZIVIS

Profesionālajā vidē iespējamas negaidītas situācijas, kuras nekādi nespēsi ietekmēt. Lai izvēlētos pareizo pieeju, ieklausies kolēģu viedoklī. Pievakarē izej sabiedrībā, satiecies ar draugiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu