"TikTok" populārs kļuvis video, kur iedzīvotāji no Latvijas nav varējuši iegādāties lidmašīnas biļetes: redz, valstī pa kluso ne tikai ieviesti limiti operācijām bankomātos, bet arī tiek ierobežoti pirkumi un naudas pārvedumi internetā. TVNET+ iztaujāja ekspertus, lai noskaidrotu, vai tā ir patiesība un ar kādiem ierobežojumiem var saskarties banku operācijās.

Plānotie pasākumi cīņai pret "pelēko ekonomiku" ir radījuši ne mazumu baumu un bažu. Par ļoti populāru tēmu sociālajā tīklā "TikTok" kļuvuši dažādi ierobežojumi, kas ļauj viegli gūt popularitāti un daudz skatījumu.

Tā "TikTok" populārs kļuvis video, kurā kāds sociālā tīkla lietotājs sūdzas, ka vēlējies iegādāties aviobiļetes, kas maksā vairāk par 1000 eiro, un gribējis norēķināties ar karti, taču transakcija nav notikusi. Pēc viņa teiktā, internetbankā noteiktie limiti ir krietni lielāki par 1000 eiro. TVNET+ uzgāja vairākus video ar līdzīgu sižetu un retoriku.

Uzreiz jāpiebilst, ka par ieviestajiem 750 eiro - tās ir runas no sērijas "dzirdējām troksni, taču nezinām, no kurienes tas".