Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Svētdienas horoskops 13. oktobris

Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 13. oktobrim

AUNS

Raibi piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Kaislības var ņemt virsroku, un pastāv iespēja, ka aizsākas slepens mīlas romāns. Apdomā – vai vajag?

VĒRSIS

Kamēr nav sākusies ziemas sezona, paveic sīkos remontdarbus un sakārto āra teritoriju. Iegādājoties lietas mājām, izvērtē vai tās tiešām nepieciešamas un sargies no pārmaksāšanas.

DVĪŅI

Vēlams vairāk uzmanības veltīt attiecību tēmai. Kopā ar mīļoto aizbrauc pie dabas, apmeklē kultūras pasākumu. Kādai brīvajai sirdij iespēja satikt īpašu cilvēku.

VĒZIS

Sekmīgi mājas darbi. Būsi noskaņots enerģiski un izrīkosi savējos – kas kuram darāms. Kāds varbūt mazliet papiktosies, bet viss tiks izdarīts godam. Brīvajiem ļaudīm romantiski piedzīvojumi.

LAUVA

Sirsnīga un pozitīvām emocijām piesātināta diena. Kopā ar saviem mīļajiem doties izbraucienā zeltainajā rudenī. Labs laiks arī redzesloka paplašināšanai.

JAUNAVA

Diena ļoti piemērota saviesīgām aktivitātēm. Vajadzētu satikties ar draugiem, sarīkot pikniku. Bet, ja nekas tāds nav plānots, tad vienkārši atpūties – izgulies, lasi, pasērfo internetā.

SVARI

Pirmajā vietā sirdslietas. Attiecībās svarīgs atbalsts, sapratne un kopīgs skatījums uz nākotni. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespējama intriģējoša iepazīšanās.

SKORPIONS

Dodies pārgājienā dabā vai satiecies ar draugiem, vajag atpūsties un līdzsvaroties. Lai diena rit nesteidzīgi, bez noteikta plāna – nav jāskatās pulkstenī un jābīstas kaut ko nokavēt.

STRĒLNIEKS

Gādāsi par savējiem, gatavosi brokastis, pusdienas, vakariņas. Ar prieku ielūgsi ciemos arī radus un draugus. Brīvajiem cilvēkiem var aktualizēties sirdslietu tēma.

MEŽĀZIS

Mājās mīļums un sapratne, ja vien pats negribēsi mazliet "izmest pūku". Tādā gadījumā labāk dodies kaut kur izlikt enerģiju – uz sporta zāli, izbraukt ar divriteni, noskriet krosiņu.

ŪDENSVĪRS

Daudz pozitīvu emociju no kopīgas saimniekošanas ar tuviniekiem un mīļām sarunām pie pusdienu galda. Ģimene un māja ir tas spirdzinošais avots, kas sniedz uzmundrinājumu.

ZIVIS

Vislabākā atpūta kopā ar draugiem. Izejot sabiedrībā, iespējamas simpātijas, savukārt pāriem jāuzmanās no strīdiņiem. Divas mīlošas sirdis vienmēr var visu izrunāt.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu