Aicina pieteikties tiešsaistes starptautiskajām universitāšu un uzņēmumu mācībām

Foto: Shutterstock

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina nodarbinātos, personas ar bezdarbnieka vai darba meklētāja statusu pieteikties bezmaksas universitāšu un tehnoloģiju līderu mācību programmām tiešsaistes kursu platformā "Coursera", informēja NVA.

Pasaules reitingos augsti vērtētas Jeilas, Djūka, Mičiganas un citu universitāšu, kā arī lielo uzņēmumu, piemēram, "IBM", "Meta", "Google" un "Microsoft" sagatavotās mācību programmas ir pieejamas jebkurā diennakts laikā bez maksas, skaidro NVA Nodarbinātības pasākumu departamenta direktors Pāvels Beļisovs.

22.oktobrī NVA rīkos tiešsaistes lekciju par atvērto tiešsaistes kursu platformu "Coursera". Pieteikties dalībai lekcijā var, aizpildot elektronisku pieteikuma veidlapu.

Lai pieteiktos platformas "Coursera" bezmaksas mācību licences saņemšanai, jāaizpilda pieteikuma anketa NVA tīmekļvietnē, norādot izvēlēto mācību programmu.

Saņemot pieteikumu, NVA izvērtēs pretendenta atbilstību mācību nosacījumiem un informēs par mācību sākšanas laiku. Ja nepieciešama speciālista palīdzība mācību programmas izvēlē, ir iespēja pieteikties NVA karjeras konsultācijai.

Svarīgākais
Uz augšu