Princeses Keitas mati tagad ir citādi nekā senāk

Foto: AFP / Scanpix

Velsas princeses mati, protams, ir viena no visvairāk apspriestajām frizūrām pasaulē. Pēc princeses atgriešanās pie karalisko pienākumu pildīšanas fani pamanījuši, ka princeses mati izskatās citādi nekā senāk. 

Kad Velsas princese bija devusies uz Sautportu, karaliskās ģimenes fani cītīgi pētīja princesi - vai manāmas kādas izmaiņas pēc ķīmijterapijas beigām? 

42 gadus vecā sieviete izskatījās starojoša un skaista, un arī viņas mati šķita garāki nekā parasti. Ar vēzi sirgstošajiem mati bieži vien cieš, bet Keitu, šķiet, tas nav skāris.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Foto: Reuters/ScanPix

Jāatzīst, ka prinča Viljama sievai vienmēr ir bijuši gari mati, taču gadu gaitā viņa ir iecienījusi nedaudz īsāku matu griezumu. 

Kāds interesants fakts: Ketrīna 2017. gadā ziedoja 17 cm nogrieztu matu labdarības organizācijai "The Little Princess Trust", kas izgatavo parūkas bērniem un jauniešiem, kuriem mati izkrīt vēža ārstēšanas vai citu apstākļu dēļ. Daudzi tolaik pamanīja hercogienes pārvērtības.  Pēc matu nogriešanas viņa esot frizieri palūgusi matus izmantot lietderīgi, un mati pēc viņas lūguma tika anonīmi nosūtīti organizācijai.

Keita bija  ģērbusies atturīgi un klasiski - glītā šokolādes krāsas mētelī un bordo krāsas punktotā kleitā. Kleitai priekšpusē bija sasienama lente, kas radīja šallītes efektu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu