Otrdienas horoskops: 15. oktobris

Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 15. oktobrim

AUNS

Paredzamas sabiedriskās aktivitātes, un dažās no tām tu tiksi iesaistīts, kaut pašam tas īsti nebūs pie sirds – tīkamāks būtu rāms dienas ritms apcerīgās noskaņās.

VĒRSIS

Gatavojies jauniem izaicinājumiem, un nekautrējies izklāstīt pat vistrakākās idejas, no tām atkarīga peļņa nākotnē. Vienīgi jāpievērš pastiprināta uzmanība juridiskām niansēm un līgumiem.

DVĪŅI

Labs laiks, lai parādītu savas spējas un zināšanas, kam ir praktisks pielietojums. Ātri atrisināsi problēmas un darbā ieteiksi jaunus risinājumus, lai tādas nerastos nākotnē.

VĒZIS

Darbā vai biznesā uz taviem pleciem gulsies atbildība, bet kārtības mīlestība un precizitāte ir tavi trumpji. Ja arī jāpastrādā ilgāk, tas atmaksāsies. Gūsi atzinību un nostiprināsi autoritāti.

LAUVA

Var nākties kārtot sarežģītus jautājumus un pieņemt būtiskus lēmumus profesionālajā jomā. Svarīgi neko nesasteigt un pirms ko teikt vai darīt, vajag izvērtēt plusus un mīnusus.

JAUNAVA

Profesionālajā vidē, kā jau parasti, dažādas lietišķās aktivitātes – sarakstes, sarunas, darījumi. Var izdoties noslēgt izdevīgas vienošanās vai atrast jaunu darba variantu.

SVARI

Darbā rīkosies ļoti enerģiski. Kaut arī esi piesardzīgs cilvēks, patlaban var sākt darboties tāds kā iekšējais dzinējs, kas strauji liek doties uz priekšu. Uzmanies no pārsteidzības.

SKORPIONS

Katram darbam sava cena. Ja strādāsi vairāk, nekā salīgts, tad jārunā par papildu samaksu. Naudas lietās esi vērīgs. Nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības vai pirkt dārgas lietas līzingā.

STRĒLNIEKS

Ieklausies kolēģu viedoklī, apspriedies ar draugiem – ieteikumi būs noderīgi. Var uzrasties jauni darījumu partneri, veidoties sadarbība ar ārzemēm, rasties jaunas zināšanas un pieredze.

MEŽĀZIS

Darbā nestrīdies par niekiem. Nav vērts censties kaut ko pierādīt vai ietekmēt, gan viss sakārtosies. Labs laiks, lai palielinātu ienākumus, vajag meklēt jaunas iespējas.

ŪDENSVĪRS

Ja neesi apmierināts ar saviem ienākumiem, domā, kā tos palielināt. Vajag konkrētu rīcības plānu un būs jāiegulda darbs, taču ar rezultātu vēlāk būsi apmierināts.

ZIVIS

Pienākumu netrūks, un darbā var izveidoties nokaitēta situācija. Taču visprātīgāk ir saglabāt mieru, lai arī kā gribētos "izmest pūku", un pierādīt savu taisnību.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu