Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Kamala Herisa piekrīt intervijai telekanālā "Fox News"

ASV demokrātu prezidenta amata kandidāte Kamala Herisa.
ASV demokrātu prezidenta amata kandidāte Kamala Herisa. Foto: AP/Scanpix

ASV demokrātu prezidenta amata kandidāte Kamala Herisa piekritusi sniegt interviju konservatīvajam televīzijas kanālam "Fox News", pavēstīja raidsabiedrība.

Sarunu ar moderatoru Bretu Bēru plānots pārraidīt trešdienas vakarā plkst.18 (pēc vietējā laika; ceturtdien plkst.1 pēc Latvijas laika), paziņoja telekanāls.

Intervija notiks Pensilvānijas štatā.

Tā būs Herisas pirmā lielā televīzijas intervija kādam konservatīvajam medijam, kopš viņa augustā oficiāli kļuva par demokrātu kandidāti.

Kopš tā laika Herisa ir runājusi ar telekanāliem CNN, CBS un ABC, kā arī ar netradicionāliem ziņu kanāliem, piemēram, padomu un humoristisko podkāstu "Call Her Daddy".

Herisai pārmests, ka viņa izvairās no intervijām, jo īpaši sākumā, un tādējādi izvairās arī no kritiskiem jautājumiem.

Bērs ir "Fox News" vecākais politisko raidījumu vadītājs. Viņš koncentrējas uz politisko analīzi, intervijām un ziņām.

Viņa raidījums "Special Report with Bret Baier" tiek pārraidīts katru dienu, un saskaņā ar kanāla datiem tas ir viens no skatītākajiem raidījumiem.

Bērs atšķiras no tādiem kanāla labējā spārna komentētājiem kā Šons Henitijs vai Lora Ingrema, kas atklāti atbalsta republikāņu prezidenta amata kandidātu Donaldu Trampu un peļ viņa oponentus.

Tas, ka intervēšanai izraudzīts Bērs, jau izpelnījies Trampa nepatiku.

Sev raksturīgajā manierē Tramps platformā "Truth Social" pauda ka "melīgā" Kamala Herisa "bija gudra, izvēloties Bēru, "jo viņš tiek uzskatīts par "taisnīgu un līdzsvarotu", lai gan bieži vien ir ļoti maigs pret "kokteiļu aprindu" kreisajiem. Es labprātāk būtu gribējis redzēt kādu skarbāku žurnālistu."

Tiesa, Tramps gan neatklāja, kam būtu devis priekšroku.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu