Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Otrdienas rītā "Akropole Alfa" stāvlaukumā aizdegusies automašīna

Iepirkšanās centrs "Akropole Alfa".
Iepirkšanās centrs "Akropole Alfa". Foto: Zane Bitere/LETA

Otrdien, 15.oktobrī, rīta pusē tirdzniecības centrā "Akropole Alfa" notikusi apmeklētāju un darbinieku evakuācija stāvlaukumā aizdegušās automašīna dēļ, informē tirdzniecības centra pārstāvji.

Notikuma vietā ieradās glābšanas dienesti un degošā automašīna tika nodzēsta.

Kā pavēstīja "Akropole Alfa" pārstāvji, notikumā nav cietušu personu un pēc situācijas pārbaudes ir atjaunota iepirkšanās centra darbība.

Jau ziņots, ka tirdzniecības centra "Akropole Alfa" pārvaldītājs un īpašnieks SIA "Delta Property" pagājušajā gadā strādāja ar 23,271 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 18,1% vairāk nekā 2022.gadā, bet kompānijas peļņa pieauga 2,5 reizes - līdz 23,654 miljoniem eiro.

Uzņēmums reģistrēts 1998.gadā, un tā pamatkapitāls ir 6 260 635 eiro, liecina informācija "Firmas.lv". "Delta Property" īpašnieks ir Lietuvas "Akropolis Group", kas pārvalda nekustamā īpašuma attīstītāju un tirdzniecības centru nomas un apsaimniekošanas uzņēmumus Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Bulgārijā.

"Akropolis Group" ietilpst Lietuvas holdingā "Vilniaus prekyba", kurā ir arī mazumtirdzniecības kompāniju tīkls "Maxima grupe".

Nepalaid garām!
Uz augšu