"Lux Express" nejauši nosūta Igaunijas klientus "erotiskā braucienā" uz Rīgu. Ļaudis smejas

Foto: Marko Saarm, Sakala

"Lux Express" jaunā reklāma ir uzjautrinājusi daudzus "Facebook" lietotājus. Autobusu parks komentēja notikušo, kā arī paskaidroja, kāpēc drīzumā reklāmas krievu valodā kļūs arvien mazāk, raksta "Limon.ee".

Igaunijas "Facebook" segmentā izplatījās jauna "Lux Express" reklāma.

"Biļetes no 9,90 eiro. Ar komfortu uz Rīgas lidostu!" – rakstīts uz attēla. Tiesa,  krievu valodā pieļauta drukas kļūda - "aeroport" vietā ir uzrakstīts "eroport". "Kur ar komfortu?" brīnījās lietotāji. "Uz kādu erotisku ostu viņi mūs sūta?" jokoja komentētāji.

Foto: Kuvatõmmis/Facebook

"Lux Express" valdes loceklis Ingmārs Ross sacīja, ka viņi izmanto tulkošanas biroja pakalpojumus, lai pareizi un precīzi pārraidītu tekstu krievu valodā.

"Šajā gadījumā tā ir pārrakstīšanās kļūda, kas pieļauta, kopējot tekstus. Mēs priecājamies, ka reklāma ir spējusi uzjautrināt cilvēkus, taču atvainojamies par šo nelielo kļūdu," viņš norāda.

Uz jautājumu, vai uzņēmums tuvākajā laikā negrasās atteikties no reklāmas krievu valodā, Ross atbildēja: "Mēs, tāpat kā daudzi citi uzņēmumi, esam ievērojami samazinājuši reklāmas īpatsvaru krievu valodā un plānojam arī nākamajā gadā turpināt šajā virzienā, ņemot vērā pašreizējo situāciju un tirgus dinamiku."

Nepalaid garām!
Uz augšu