Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

NVA aicina pieteikt kandidātus balvai "Gada brīvprātīgais 2024"

Foto: publicitātes

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina pieteikt kandidātus balvai "Gada brīvprātīgais 2024", aģentūru LETA informēja aģentūrā.

Brīvprātīgo godināšanas mērķis ir izteikt pateicību tiem Latvijas iedzīvotājiem un organizācijām, kas savu laiku ziedo brīvprātīgajam darbam sabiedrības labā, veicinot iedzīvotāju un organizāciju interesi un iesaisti brīvprātīgajā darbā, norāda NVA.

NVA aicina Latvijas iedzīvotājus un organizācijas pieteikt brīvprātīgā darba veicējus un organizētājus, kuri devuši ievērojamu ieguldījumu sabiedrības labā laika posmā no 2023.gada 22.novembra līdz 2024.gada 21.novembrim. Balvai pieteikt brīvprātīgā darba veicējus vai organizētājus var jebkurš Latvijas iedzīvotājs, nevalstiskā organizācija, valsts vai pašvaldību iestāde.

Pieteikumus var iesniegt līdz 2024.gada 21.novembrim.

Godināšanas pasākumu NVA rīko sadarbībā ar Labklājības ministriju, Izglītības un zinātnes ministriju, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru, Latvijas Jaunatnes padomi, Jelgavas pašvaldības iestādi "Sabiedriskais centrs", Daugavpils pašvaldības iestādi "Jaunatnes lietu un sporta pārvalde", kā arī Valmieras novada fondu.

Pērn apbalvojuma goda zīmes saņēma cilvēki, kas snieguši palīdzību Ukrainas iedzīvotājiem, veicinājuši jaunatnes iesaisti brīvprātīgajā darbā, darbojušies patvērumu meklētāju un dienas centros, kā arī veikuši citas sabiedriski nozīmīgas brīvprātīgā darba aktivitātes.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu