Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

VIDEO Atklājas jaunas detaļas par traģisko autoavāriju uz Liepājas šosejas

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ceturtdien, 17. oktobrī, Mārupes novadā vieglās un smagās automašīnas sadursmē gāja bojā cilvēks, vēsta raidījums "Degpunktā" no negadījuma vietas.

Pēc Valsts policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas ceturtdien ap plkst.9.20 Mārupes novadā, Liepājas šosejas septītajā kilometrā, notika sadursme starp vieglo automašīnu un kravas automašīnu. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja viena persona.

Raidījums ziņo, ka negadījums noticis pie Annas ciema. Bojā gājis vieglā auto vadītājs. Tikmēr kravas auto vadītājs ar dažāda veida traumām tika aizvests uz slimnīcu. 

Avārijā iesaistītajai smagajai mašīnai tika bojāta bāka, un notika degvielas noplūde, līdz ar to ugunsdzēsējiem bija nepieciešams pēc iespējas ātrāk savākt dīzeli, lai tas neizplūstu tālāk.

Kravas transportlīdzeklis, kas pieder uzņēmumam "Schwenk", brauca Rīgas virzienā. Kā redzams pēc ceļmalā atstātajām pēdām, tas strauji bremzējis un braucis grāvī, mēģinot izvairīties no bīstamas situācijas, taču neveiksmīgi. Auto krava bija smaga, jo tas veda būvniecībai paredzētu vielu, ziņo "Degpunktā".

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu