Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Valsts policija brīdina liepājniekus par zagļiem maskās, kuri apzog dzīvokļus

Foto: Shutterstock

Valsts policijas (VP) amatpersonas Liepājā aicina iedzīvotājus būt vērīgiem, pārskatīt skaidras naudas un juvelierizstrādājumu glabāšanas vietas dzīvokļos un pievērst uzmanību aizdomīgām personām īpašumos, TVNET informē VP Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Madara Šeršņova.

17. oktobrī Valsts policijā Liepājā reģistrēts viens gadījums, kad sieviete, atgriežoties mājās, konstatējusi, ka zagļi, iekļūstot dzīvoklī, nozaguši dārglietas. Savukārt kāda dzīvokļa īpašnieks pārsteidzis zagļus – vīrietis dzirdējis, ka kāds pie durvīm klauvē un rausta dzīvokļa durvis, pēc kā no ārpuses atslēgtas durvis, taču, pamanot, ka dzīvokļa īpašnieks ir mājās, personas aizbēgušas.

Aizdomīgās personas bijušas divas, tērpušās maskās, melnos kapučdžemperos. Valsts policijā par notikušo sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

Saņemtā informācija liecina, ka zagļi izvēlas iekļūt personu īpašumos dienas pirmajā pusē, laikā, kad cilvēki lielākoties nav mājās. Īpašumos iekļūts, iespējams, pielāgojot atslēgas.

Likumsargi aicina dienas laikā pievērst uzmanību aizdomīgām personām kāpņutelpās, ziņojot par tām Valsts policijai, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu