Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

“Baltic Beauty 2024” piedāvā atklātu sarunu par skaistumu un veselību

Foto: unsplash.com

2. novembrī plkst. 12.00 izstādē “Baltic Beauty 2024” notiks diskusija “No mūsdienu skaistuma untumiem līdz veselības problēmām nākotnē”, kurā pieredzējuši speciālisti diskutēs un atbildēs uz jautājumiem par pareizu skaistumkopšanas procedūru izvēli, iespējamām kļūdu sekām un kvalificēta speciālista izvēli. Sagatavo savus jautājumus un nāc arī tu!

“Piedāvājums un pieprasījums pēc skaistumkopšanas pakalpojumiem un produktiem pieaug ik gadu. Gan vīrieši, gan sievietes arvien biežāk ir neapmierināti ar savu izskatu. Viens no iemesliem – reklāmas, īpaši sociālajos medijos, kas tiek uzskatītas par galvenajām skaistuma ideālu un standartu noteicējām. Tas lielā mērā ietekmē un maina sabiedrības, sevišķi jauniešu, uztveri par skaistumu. Tāpēc nereti zemais pašvērtējums ir iemesls kosmētiskajiem uzlabojumiem,” norāda Latvijas Kosmetoloģijas un kosmētiķu asociācijas prezidente Renāte Reinsone.

Vai vienā dienā drīkst veikt vairākas procedūras? Vai visas procedūras ir savienojamas? Cik tālu esam gatavi sekot modes tendencēm, skaistuma etaloniem un mainīt savu izskatu, lai neapdraudētu visdārgāko – veselību? Vai dzīšanās pēc skaistuma ir atkarība? Kā atrast speciālistu, kam var uzticēties? Kā neapjukt sociālo tīklu plašajā piedāvājumu gūzmā? Kā atrast atbilstošas kvalifikācijas speciālistu, un kas ir kvalitatīvs kosmētiskais pakalpojums? Galu galā — kā nekļūt par skaistuma upuri? Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem atbildēs, kā arī par iespējamām blaknēm un negācijām neprofesionāli veikta pakalpojuma vai ieteikuma rezultātā pastāstīs un tradicionāli pieņemtos priekšstatus par estētiskajā kosmetoloģijā piedāvātajiem pakalpojumiem lauzīs profesionāļi.

Sarunā piedalīsies ārstes kosmetoloģes, kosmētiķes Dr. Irēna Kermen un Dr. Inga Groskopa, sertificēta fitnesa trenere, Rīgas Stradiņa universitātes un “SPA SCHOOL” pasniedzēja Kristiāna Jansone, skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā, sejas masāžu programmu autore Ieva Neļķe, sertificēta uztura speciāliste, “Turība” studiju programmas “Uzturs” direktore Guna Bīlande, influencere un kosmētikas zīmola “One:Zero” radītāja Kristīna Andža. Diskusiju uz Atvērtās skatuves vestibilā vadīs Latvijas Kosmetoloģijas un kosmētiķu asociācijas prezidente Renāte Reinsone. Sarunu organizē Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācija. Aicināts ikviens!

Apskati “Baltic Beauty 2024” plānoto pasākumu programmu: www.bt1.lv/balticbeauty/program.php

Baltijas vērienīgākie skaistuma svētki

No 1. līdz 3. novembrim Ķīpsalā notiks Baltijas vērienīgākā skaistumkopšanas izstāde “Baltic Beauty 2024”, kur jaunākos kosmētikas produktus, tehnoloģijas, procedūras un darba metodes prezentēs vairāk nekā 320 uzņēmumu no 16 valstīm. Līdzās ekspozīcijai notiks konferences, profesionālie konkursi, diskusija, meistarklases un semināri. Vairāk par izstādi: www.bt1.lv/bb

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju, Latvijas Ārstu biedrību, Latvijas Spa & wellness federāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju, imidža skolu-studiju “Unastyle”, Tatjanu Kivi un “Global Beauty Cups”.

Sekojiet “Baltic Beauty” aktualitātēm sociālajos tīklos:

www.facebook.com/Izstāde-Baltic-Beauty

www.instagram.com/exhibitionbalticbeauty

Izstādes darba laiks:

1.–2. novembrī 11.00–20.00

3. novembrī 11.00–17.00

Iegādājies biļetes līdz 27. oktobrim par īpaši izdevīgām cenām!

Pieaugušajiem – 5,50 €

Skolēniem, pensionāriem, personām ar invaliditāti (uzrādot apliecību) – 3,50 €

Bērniem līdz 7 gadiem ieeja bez maksas!

Autostāvvieta – 5 €

Uz augšu