Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Pēc skaistuma uz izstādi “Baltic Beauty 2024”!

Foto: Publicitātes foto

Jauni produkti, spraigi konkursi, izcilu frizieru performances, kosmētisko procedūru demonstrējumi un skaistumkopšanas aktualitātes ekspozīcijā, konferencēs un semināros – to visu 1.–3. novembrī Ķīpsalā piedāvās izstāde “Baltic Beauty 2024”! Nāc un izbaudi skaistuma svētkus!

Skaistai sejai un ķermenim

Skaistumkopšanas klīniku piedāvājumu, aktuālākos produktus, salonu un spa pakalpojumus un dažādas aparāttehnoloģijas, sākot no sejas kopšanas kosmētikas līdz permanentajam grimam, no nagu pieaudzēšanas līdz jaunākajām aparātprocedūrām, varēs iepazīt hallē “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule”. Starp citu, šogad ir plaša aparatūras un profesionālās kosmētikas zona! Izmanto iespēju iepazīt un izmēģināt jaunumus, konsultēties, iedvesmoties un izdevīgi iepirkties! Izstādē ko noderīgu sev atradīs ikviens – gan nozares profesionāļi, gan interesenti.

Foto: Publicitātes foto

Skaistiem matiem

Halles “Matu skaistuma pasaule” piedāvājumā būs profesionālā un plaša patēriņa matu kosmētika, instrumenti profesionāļiem, aksesuāri un aprīkojums frizētavu saloniem. Interesenti varēs konsultēties ar frizieriem un vērot virtuozus pasaules klases meistaru paraugdemonstrējumus un jaunāko frizūru kolekcijas. Ja vēlies izstādes laikā tikt pie afrikāņu bizītēm – lūdzu! “Baltic Beauty 2024” darbosies bizīšu pīšanas salons. Ir padomāts arī par tiem, kam patīk skaistas rotas, – izstādē būs aksesuāru sadaļa “Rotaslietu pasaule”.

Foto: Publicitātes foto

Dalībnieki no 16 valstīm

Jaunākos un inovatīvākos plaša patēriņa un profesionālos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus Ķīpsalā prezentēs vairāk nekā 320 uzņēmumu no 16 pasaules valstīm. Dalībnieku vidū ir gan tādi zināmi Latvijas zīmoli kā “GMT”, “Labrains”, “Silvanols”, “Kermen”, gan populāru personību radīti zīmoli “Spike”, “One: Zero”. Tāpat varēs iepazīt ārvalstīs iecienītu kosmētiku, kas beidzot nonākusi mūsu tirgū, tostarp ekskluzīvais matu kopšanas zīmols “Oolaboo” (Spānija), Latvijā ražotais “Lavidoux”, kas jau ir ieguvis popularitāti eksporta tirgos Anglijā, ASV, Vācijā, ekskluzīva Šveicē ražota kosmētika sejai “Mila D’Opiz”, matu kopšanas zīmols “Vitalfarco” no Itālijas un daudzi citi.

Foto: Publicitātes foto

Aizraujoši konkursi

Šogad plašo konkursu programmu papildinās jauns permanentā meikapa konkurss “Baltic PMU championship”, kas “Baltic Beauty” notiek atkal pēc 10 gadu pārtraukuma. Pagājušajā gadā Ķīpsalā spoži atgriezās manikīra konkursi, tādēļ arī šogad notiks “Latvian Global Nail Cup 2024”, kuram jau ir pieteikušies ap 200 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm. Savukārt frizieri konkursos sacentīsies vairāk nekā 20 dažādās kategorijās un demonstrēs oriģinālu modes redzējumu, radot modernu koptēlu, neparastus matu griezumus, izsmalcinātus matu sakārtojumus līgavām, kā arī fantāzijas frizūras. Vairāk par frizieru konkursiem: www.hairstylingacademy.lv

Foto: Publicitātes foto

Bet tas nebūt vēl nav viss!

Aizraujoši notikumi uz trīs skatuvēm būs visās izstādes dienās! Vairāk nekā 40 profesionālie konkursi frizieriem, vizāžistiem, permanentā meikapa, manikīra, skropstu un uzacu meistariem, meistarklases, semināri, diskusija “No mūsdienu skaistuma untumiem līdz veselības problēmām nākotnē” un sešas konferences – to visu no 1. līdz 3. novembrim Ķīpsalā piedāvās Baltijas vērienīgākā skaistumkopšanas izstāde “Baltic Beauty 2024”. Vairāk par izstādi: www.bt1.lv/bb

Foto: Publicitātes foto

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju, Latvijas Ārstu biedrību, Latvijas Spa & wellness federāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju, imidža skolu-studiju “Unastyle”, Tatjanu Kivi un “Global Beauty Cups”.

Foto: Publicitātes foto

Sekojiet “Baltic Beauty” aktualitātēm sociālajos tīklos:

www.facebook.com/Izstāde-Baltic-Beauty

www.instagram.com/exhibitionbalticbeauty

Izstādes darba laiks:

1.–2. novembrī 11.00–20.00

3. novembrī 11.00–17.00

Iegādājies biļetes līdz 27. oktobrim par īpaši izdevīgām cenām!

Pieaugušajiem – 5,50 €

Skolēniem, pensionāriem, personām ar invaliditāti (uzrādot apliecību) – 3,50 €

Bērniem līdz 7 gadiem ieeja bez maksas!

Autostāvvieta – 5 €

Uz augšu