Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Ķīpsalas izstāžu zālē notiks "ZooExpo 2024"

Starptautiskā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "ZooExpo 2023" Ķīpsalas izstāžu zālē.
Starptautiskā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "ZooExpo 2023" Ķīpsalas izstāžu zālē. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Sestdien un svētdien, 20.oktobrī, izstāžu zālē Ķīpsalā notiks dzīvnieku izstāde "ZooExpo 2024", informēja izstādes rīkotāji. Abas dienas izstāde apmeklētājiem būs atvērta no plkst.10 līdz 18.

Izstādē varēs aplūkot dzīvniekus no septiņām valstīm, tostarp vairāk nekā 237 suņu šķirnes, 17 dažādas kaķu šķirnes, dažādus eksotiskos dzīvniekus un lauku dzīvniekus.

Pasākumā notiks suņu smaržu atpazīšanas, paklausības un paraugdemonstrējumu šovi, kā arī kaķu reto šķirņu konkurss, garspalvaino un bezvilnas šovs, kā arī citas sacensības dažādās kategorijās. Tāpat izstādē šogad piedalīsies desmit kinoloģiskie klubi, kuru eksperti iepazīstināt ar katras šķirnes īpatnībām un raksturu.

Līdztekus "ZooExpo 2024" būs plaša zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija, kurā varēs iegādāties gan dzīvnieku barību un kārumus, gan dzīvnieku aksesuārus, gan rotaļlietas, guļvietas un citas preces. Tāpat izstādē apmeklētāji varēs saņemt profesionāļu padomus dzīvnieku barības izvēlē un ieteikumus mīluļa veselības uzlabošanai.

Izstādi "ZooExpo 2024" organizē Latvijas Kinoloģiskā federācija (LKF) un Latvijas felinoloģiskā asociācija "Felimurs", norisi nodrošina starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT1".

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu