Video Negodprātīgi šoferi meklē veidus, kā uz citu rēķina pabraukāties pa velti. Kā pasargāt koplietošanas auto lietotājus? (4)

Automašīnas sastrēgumā
Automašīnas sastrēgumā Foto: Shutterstock

Ikvienam, kurš izmanto koplietošanas auto pakalpojumus, jāņem vērā, ka brauciens ir ne tikai jāpabeidz, bet arī jāaizslēdz auto durvis, vēsta Panorāma. 

Citādi var gadīties, ka pie auto tiek kāds, kas vai negrib maksāt par auto nomāšanu, vai pat tādi cilvēki, kuriem nav vadītāja apliecības vai ir pārāk liels reibums, vēsta Panorāma.

Piemēram, uzņēmums "Car guru" saskāries ar vairākiem desmitiem gadījumu, kad uzņēmuma nomas auto līdzīgā veidā paņemts bez atļaujas.

Jau vēstīts, ka pēc brauciena nenoslēgšanas koplietošanas nomas pakalpojumu sniedzēja "Bolt Drive" lietotnē kādai sievietei pieprasīts samaksāt 8737,45 eiro par, iespējams, sveša cilvēka izraisītā avārijā cietušas automašīnas remontu.

Gadījumā, ja lietotājs pēc brauciena pabeigšanas konstatē, ka automašīna nav tikusi aizslēgta un tiek aktīvi izmantota, "Bolt Drive" aicina vispirms sazināties ar Valsts policiju un informēt par automašīnas atrašanās vietu, savukārt pēc tam par situāciju informēt "Bolt Drive" klientu atbalsta dienestu.

Vairāk skaties sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu