Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

Trešdienas horoskops: 23. oktobris

Foto: Shutterstock

Horoskops trešdienas, 23. oktobrim

AUNS

Labs laiks, lai palielinātu ienākums, bet makā un kontā jātur kārtība. Neizņemies pats un neaizdod citiem, lai nav jāpiedzīvo neveiklas situācijas.

VĒRSIS

Īstais laiks, lai sēstos pie grāmatām vai datora un apgūtu kaut ko jaunu. Vai arī – noliktu visus darbus un pienākumus malā un dotos nelielā ceļojumā, ja tas iespējams.

DVĪŅI

Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem, ja vairāk smaidīsi. Garastāvoklis varbūt nav tas optimistiskākais, bet citiem tas nav jāredz. Izejot sabiedrībā, ir iespējas izveidot noderīgus kontaktus.

VĒZIS

Būsi gatavs „gāzt kalnus” un pierādīt savas spējas. Droši dodies uz priekšu pretī mērķim. Labs laiks kontaktu veidošanai, bet, ja kaut kas nenotiek, kā vēlējies – varbūt tā arī ir labāk.

LAUVA

Nedrīkst ļaut vaļu emocijām. Visas situācijas risini ar vēsu prātu, un neej par šķīrēju svešos strīdos, tādējādi var rasties problēmas. Vakarā pievērsies privātajai dzīvei.

JAUNAVA

Idejas, plānošana un apspriedes – jutīsies kā zivs ūdenī. Negaidot var uzrasties cilvēki, ar kuriem esi uz vienas stīgas. Iespējas saprasties no pus vārda un izveidot labu sadarbību.

SVARI

Laiks nostāties pie jaunas starta līnijas. Varbūt jādara kas tāds, ko iepriekš neesi darījis, bet dzīvē jau visam pienāk pirmā reize. Vajadzīgo informāciju atradīsi tīmeklī.

SKORPIONS

Darbā pavērsieni, ko grūti ietekmēt. Kas atliek? Izkāpt no komforta zonas un ļauties tam, kas notiek neatkarīgi no tevis. Galvenais – bez stresa! Varbūt beigās izrādīsies, ka esi vinnētājs.

STRĒLNIEKS

Cilvēki mēdz būt dažādi – kādam gribas pakritizēt, kādam skauž. Atceries teicienu par karavānu, kas dodas tālāk. Tu zini savu vērtību un tie, kam vajag, arī tavas spējas novērtēs.

MEŽĀZIS

Ļoti dinamiska diena. Darbā daudz pienākumu un profesionālo izaicinājumu. Tu sekmīgi tiksi galā un iegūsi vēl lielāku autoritāti. Tikai neļaujies stresam, bet vakarā rāmi atpūties.

ŪDENSVĪRS

Tā kā esi sabiedrisks cilvēks, iespējams, saņemsi ielūgumu uz pasākumu. Taču izvērtē lietderību. Nevajadzētu tērēt dārgo laiku, ja neredzi jēgu. Labāk mācies un izglītojies.

ZIVIS

Izcili darbosies intuīcija un tas palīdzēs labāk izprast cilvēku rīcības motīvus un nolūkus, kuri varbūt netiek skaļi izpausti. Tavs padoms kādam cilvēkam ļoti noderēs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu