Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Rīdziniekiem notiks seminārs par radiāciju un rīcību ķīmiska apdraudējuma gadījumā

Foto: Shutterstock

Trešdien no plkst.18 līdz 20 Rīgas domes sēžu zālē ar sesto praktisko semināru turpināsies Rīgas domes iedzīvotāju informēšanas kampaņa un astoņu semināru cikls par civilo aizsardzību "Rīgas civilās aizsardzības plāns - pārzini un līdzdarbojies!", informēja Valsts vides dienestā.

Praktiskais seminārs "Radiācija un ķīmija" būs sestais no astoņiem pašvaldības organizētajiem semināriem. Tajā nozares eksperti informēs iedzīvotājus arī par ķīmisko vielu identificēšanu, rīcību ķīmiskā piesārņojuma gadījumā un saskarsmē ar ķīmiskām vielām.

Seminārs būs skatāms arī tiešsaistē pašvaldības tīmekļvietnē "www.riga.lv" un "Facebook" kontā "@riga.lv". Tiešsaistei būs pieejams surdotulkojums.

Savukārt uzdot jautājumus ekspertiem pēc semināra varēs tikai tie rīdzinieki, kas seminārā piedalīsies klātienē Rīgas domes sēžu zālē.

Civilās aizsardzības plāns izstrādāts sadarbībā ar plašu ekspertu loku no Aizsardzības ministrijas, Iekšlietu ministrijas, Nacionāliem bruņotajiem spēkiem un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, tādēļ pašvaldības organizētajiem semināriem tiek pieaicināti arī šo jomu eksperti, kuri skaidro savā kompetencē esošos jautājumus.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu