Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Krimas samita laikā Rīgā novērojami plašāki policijas spēki

Foto: Shutterstock

Nodrošinot sabiedriskās kārtības un drošības pasākumus saistībā ar Starptautiskās Krimas platformas parlamentāro samitu, šonedēļ Rīgā ir novērojami plašāki policijas spēki, TVNET informē Valsts policija. 

Iedzīvotāju satraukumam nav pamata un droši var turpināt ikdienas gaitas, jo policistu klātbūtne ir drošības nolūkos, uzsver likumsargi. 

Vienlaikus policija aicina sekot līdzi likumsargu norādēm, kā arī ņemt vērā ar samita norisi saistītos satiksmes ierobežojumus

Saistībā ar Starptautiskās Krimas platformas parlamentārā samita norisi Rīgā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana vairākās vietās pilsētā.

Arī TVNET lasītāji ziņo par pastiprinātu policijas un drošības spēku klātbūtni Rīgas centrā. 

Starptautiskās Krimas platformas trešais parlamentārais samits Rīgā 24.oktobrī pulcēs delegācijas no aptuveni 40 pasaules valstīm. 

Samits tiek rīkots, lai vairotu starptautiskās sabiedrības izpratni un atbalstu Ukrainas suverenitātei un teritoriālajai integritātei tās starptautiski atzītajās robežās. Tā mērķis ir izcelt Krievijas agresijas globālo ietekmi un turpināt starptautiski izgaismot agresora pastrādātos noziegumus.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu