Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

VIDEO Konflikts uz ceļa Rīgā – viens šoferis piedzīvo smagu avāriju, otrs aizbēg

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Ķengaragā, smagā avārijā iekļuva kravas mikroautobusa šoferis - vīrietis, iespējams, pārāk strauji reaģēja uz neadekvāta šofera provokācijām un pats iekļuva avārijā, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Labi, ka kapos nenonācu es pats," saka šoferis Dmitrijs. Incidentā bijis iesaistīts vēl kāds auto, bet tiešs kontakts nav noticis.

"Ir tāda vadītāju kategorija – skolotāji uz ceļiem. Lūk, trāpījās tāds viens. Viņš sāka man priekšā bremzēt, es viņu sāku apbraukt, lai apdzītu, bet viņš mani sāka spiest šeit. Nu un viss, mašīnu ar kravu tik vienkārši neapturēsi, nu lūk – izspieda ārā! Es jau pēc notikušā tagad domāju – labāk būtu viņā ietriecies," saka Dmitrijs.

Konflikts uz ceļa sācies pirms 400 metriem. Pie gājēju pārejas ielas galā Dmitrijs piebremzējis, lai pāri palaistu bērnu. Aiz viņa braucošā "Mercedes" apvidus auto šoferim nācies palēnināt gaitu, un tas braucēju sadusmojis: "Jā, aizbrauca, viss. Vēl jo vairāk, viņš taču redz atpakaļskata spogulī, ka avārija, bet uzsita pa gāzi un… Reģistratora man diemžēl nav. Tā ir darba mašīna. Šodien šī, rīt cita, tāpēc…"

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu