Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

"airBaltic" sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Žešovu

Foto: Publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic", sākot no 2024. gada 8. novembra, sāks tiešos lidojumus starp Rīgu un Žešovu Polijā, piedāvājot plašākas ceļošanas iespējas šajā reģionā. Jaunais maršruts piedāvās ērtas savienojumu iespējas tālākiem lidojumiem no Rīgas uz galamērķiem visā Eiropā, padarot to par ideālu ceļošanas risinājumu, īpaši pasažieriem no Ukrainas, kuri ceļo caur Poliju uz Baltijas valstīm un citiem galamērķiem.

Žešovas-Jasionkas lidosta ir tuvākā lidosta Ukrainas robežai Polijā, tāpēc jaunais maršruts nodrošina ceļotājiem no Ukrainas ērtu un efektīvu piekļuvi "airBaltic" plašajam Eiropas maršrutu tīklam. Veicot īsu un ērtu lidojumu no Žešovas uz Rīgu, pasažieri var piekļūt tādiem populāriem galamērķiem kā Viļņa, Tallina, Oslo, Helsinki, Kopenhāgena, Stokholma un daudziem citiem, veicinot ceļojumus gan atpūtas, gan biznesa vajadzībām visā reģionā.

Tiem, kuri ceļo no Ukrainas, autobusi un vilcieni nodrošina ērtu nokļūšanu Žešovas-Jasionkas lidostā:

Autobusi: Autobusi no Kijivas, Ļvivas, Ivanofrankivskas un citām Ukrainas pilsētām kursē tieši uz Žešovas centru un lidostu. Ar kustību sarakstu, cenām un biļešu pieejamību iespējams iepazīties InfoBus vai Tickets.ua.

Vilcienu savienojumi: Ukrainas pilsoņi var ceļot ar nakts un starppilsētu vilcieniem no lielākajām pilsētām, tostarp Kijivas, Ļvivas un Odesas, uz Pšemislu Polijā. No Pšemislas ar regulārajiem vilcieniem iespējams nokļūt Žešovā. Vilcienu biļetes iespējams rezervēt iepriekš, izmantojot oficiālo lietotni Ukrzaliznytsia vai PKP Intercity tīmekļa vietni.

Nonākot Žešovā, lidostā iespējams ērti nokļūt ar 51. un 53. autobusu, kas kursē starp pilsētas centru un lidostu, un brauciens ilgst 35 minūtes. Papildu informācija par sabiedriskā transporta iespējām apskatāma ZTM Rzeszów oficiālajā vietnē.

Svarīgākais
Uz augšu