Noskaties "Mācīsies, ja atbildēs par izdarīto!" Meklē jauniešus, kuri Bieriņos izdemolēja spēkratu (1)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Jaunieši uzdarbojušies Rīgā, Bieriņu apkārtnē - pusaudži divos piegājienos izdemolējuši automašīnu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Zaļais "Volkswagen" spēkrats Kantora ielas malā stāv jau dažas nedēļas. Kopš sākuši uzdarboties vandaļi, pārējās automašīnas, kas regulāri tur tika atstātas, ir aizbrauktas prom, lai ar tām nenotiktu kas līdzīgs. Braucamrīka īpašnieks Edvards stāsta, ka spēkrats demolēts vismaz divas reizes. Pirmā no tām bijusi 6. oktobrī.

"Pēc šī notikuma pirmais bija izsisti logi – aizmugurē un priekšā, spoguļi, restes. Bija arī prezervatīvs uzmaukts uz kloķa pēc pirmās reizes. Vakar policisti to paņēma kā lietisko pierādījumu. Šis (paneļkastīte – red.), ja nemaldos, bija aizvakar – cik saprotu, te ir izmantota no "Kurmis" tīrīšanas līdzekļa paštaisīta sprāgstviela. Te ir vismaz divas "krītiņu" bandas, vietējie rajona puiši," stāsta Edvards.

Pa automašīnu ir lēkāts, uz tās redzami vēl pēdu nospiedumi, kā arī ir vairākas ar kāju iesistas buktes. Otrs uzbrukums bija aizvakar, pirmdienā. Edvards dzirdēja troksni, devās apkārtnē meklēt vandaļus un atrada arī.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu