Sestdienas horoskops: 26. oktobris

Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 26. oktobrim.

AUNS

Šodien pasāc ko radošu, pievērsies mīļotam hobijam, sarīko ballīti, apmeklē kultūras pasākumu. Tāda diena, kad jāļaujas brīvam plūdumam.

VĒRSIS

Dari to, kas relaksē un sniedz harmoniju. Nevajag nekur traukties, rosīties un censties kaut ko risināt. Sirdslietās jāgādā par saticību, noorganizē mīļi romantisku pasākumu.

DVĪŅI

Vēlams kaut kur aizbraukt, izklaidēties. Saorganizē draugus un radus, labā kompānijā laiks tiks pavadīts jautri. Arī attiecību tēmā vieglums, simpātijas, saskaņa.

VĒZIS

Paredzamas sabiedriskās aktivitātes, varbūt tevi lūgs iesaistīties kāda pasākuma organizēšanā vai labdarībā. Jaukas tikšanās, gandarījums un pozitīvas emocijas.

LAUVA

Sarīko romantisku pasākumu ar savu otro pusīti, bet atceries arī par mājas darbiem. Jāsagatavojas vēsajai sezonai, jāizšķiro garderobe, nevajadzīgais jāatdod labdarībai.

JAUNAVA

Kopā ar mīļoto apmeklē pasākumu vai dodies izbraucienā. Vajag atsvaidzināt attiecības, gūstot jaunus iespaidus. Kāda vientuļā sirds var satikt savu otro pusīti.

SVARI

Harmonijas meklējumi, un sirdslietās svarīga stabilitātes sajūta. Novērtē to, kas tev ir dots. Bet, ja šobrīd esi viens, gatavojies aizraujošiem piedzīvojumiem.

SKORPIONS

Nav vēlams daudz komunicēt ar nīgriem ļautiņiem – ja kāds tuvinieks vai paziņa grib žēloties par niekiem, kulturāli atraidi. Bet, ja kādam patiesi vajadzīga palīdzība, būsi labs padomdevējs.

STRĒLNIEKS

Pievērsies saimniecības darbiem – mājās kaut kas jāsakārto, jāizrevidē trauku un drēbju skapji, sava tiesa uzmanības veltāma arī sirdslietām, izdaiļo ikdienu ar romantisku pasākumu.

MEŽĀZIS

Svarīga attiecību joma. Ar mīļoto iespējamas viedokļu atšķirības, taču nevajag strīdēties vai apvainoties. Dzīve dota, lai to izbaudītu. Brīvajiem ļaudīm sirdī var iespīdēt rudens zeltainais saulstariņš.

ŪDENSVĪRS

Filozofisks un apcerīgs noskaņojums. Prātosi par globālām vērtībām un labprāt par šo tēmu komunicēsi ar draugiem. Tādās sarunās nonāksi pie vērtīgām atziņām.

ZIVIS

Jābūt atvērtam dialogam - ieklausieties savas otrās pusītes domās un respektē tās, tāpat arī esi tolerants pret bērnu uzskatiem un vēlmēm. Šodien arī gūzma saimniecības darbu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu