Noskaties Izaicinājums: vai amatierstūrmanis spēj novadīt rallija ekipāžu?

Foto: "Ātruma cilts"

Portāls TVNET kopā ar LMT Viedtelevīzija piedāvā raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Tajā Pauls Timrots un Edgars Bergholcs metušies dullā piedzīvojumā, sacenšoties Ivara Vasaraudža rallija ekipāžas stūrmaņa lomā.

Paulam stenogrammu rakstīšana nav pilnīgi sveša. Savukārt Edgars drosmīgi piekritis izaicinājumam pirmo reizi izbraukt rallija posmu ar pašriktētu stenogrammu kopā ar Ivaru Vasaraudzi. Pirms ķerties pie lietas, abi draugi iziet minirallija un rallijsprinta "Latvija" organizatora Jāņa Krastiņa skolu, lai apgūtu stenogrammu rakstīšanas pamatus, uzklausītu eksperta padomus un saņemtu ceļavārdus rallija posma izstūrēšanai.

Pēc rallija ātrumposma pievarēšanas kopā ar Ivaru Vasaraudzi emociju ir daudz – Edgars ir lepns, ka viņam priekš pirmās reizes veicies visai labi, bet Pauls galvenokārt priecājas, ka izticis bez sliktas dūšas.

Kuram no izaicinājuma dalībniekiem eksperti piešķirs vairāk punktu un vai nākamsezon rallijā redzēsim Timrota – Bergholca ekipāžu, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Raidījumā "Ātruma cilts" Pauls Timrots un komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

Nepalaid garām!
Uz augšu